Sarianne

Oväntat

Veckornas vecka, den här kan gå till världshistorien!

Tv:n har pajat ihop så nu sitter vi och kisar framför fröken E:s tv, om jag säger så här, eftersökningarna som pågick för att skaffa den perfekta dammsugaren tog sin tid…ett tv inköp, räknar på ett par veckor innan alla forum har plöjts, råd och rön och vad det nu mer finns. Det kan i och för sig ge en rätt intressant historia.

Hade besök av fröken L här om dagen, dagen efter läste jag på hennes statusrad, vinterkräksjukan, sen dess har jag mått konstant illa och väntar på att det ska bryta ut. Verkar dock som om den seglade förbi mig *det är inte över än* Förutom tvproblem, konstant regnande i 72 timmar, tvätt som blev färgad samt årets mest oväntade grej har veckan hittills rullat på: lusfria, damm under soffan, överfylld tvättkorg och en del att fundera på. Resterande följer, plugg (ta igen missade timmar), julpyssel och stryka julgardiner. Segerstens life när det är som bäst!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ingela zackrisson

    Min första tanke var när jag läst dit inlägg. Hon är med barn. Andra tanken är jag har ju oxå mått illa sen jag läste linas status rad så jag tänkte om. Vi är lätt påverkade:)) Hoppas att det löser sig med tv och tvätten.. kram