Sarianne

10 veckor

Tio veckor!

Igår när jag satt på introduktionen till examensarbetet slog det mig att jag faktiskt bara har tio veckor kvar av utbildningen. Tio veckor det känns helt otroligt, jag är förväntansfull över att komma ut och jobba med det som jag fullkomligt älskar.

Otroligt att dessa 3,5 år har gått så fort, de resterande veckorna lär rassla till i ett himla tempo det med. Tiden går så otroligt fort och snart står jag vid mitt mål!

20121030-092436.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. sarianne

      Tack för tipset, den helgen är en av få som jag är ledig innan jul så den spar jag åt familjemys. Hoppas att det blir en riktigt trevlig bloggträff!

    1. sarianne

      Klockan fick jag i present förra året så vet inte riktigt vad det är :) Hur lång tid har du kvar av pluggandet?

      1. Charlotte

        Snygg är den iaf! :-) Jag vill knappt nämna hur lång tid jag har kvar. Jobbar ju heltid så jag kan bara plugga deltid .. och det är ett helt program. Har avverkat ett år och nu strax en halv termin till. Och det ger mig väl 2,75 år kvar till en högskoleexamen. Och jag vill helt få en kandidat som är två år till på deltid – usch för lång tid!

        1. sarianne

          Du är strong som kämpar på, det går fortare än man tror. Jag beställde precis en Onlinekurs i fotografering via Groupon, vet inte riktigt vad jag har att vänta mig men priset låg på runt 500 så kan vara värt att testa!