Sarahoglund – En till LOPPI.se webbplats
sarahoglund

Sarahoglund

Hej.

Jag har haft en hel del på agendan den senaste tiden, dels en resa till Barcelona där jag spelade in en reklamfilm. Vilket var nått utav det roligaste, läskigaste och mest spännande jag gjort.
Mer info kommer komma om det, men alldeles för tidigt att säga något om det nu.
Jag har dessutom startat med ett nytt helt otroligt kul jobb som jag verkligen älskar.

 

Men till något mer nytt, jag har bytt medlemsskap hos WW viktväktarna till coachonline vilket passar mig mycket bättre. 🙂

Man får hjälp och stöd från en coach i en Facebook grupp där det också finns fler medlemmar som ger en inspiration som stöttar och peppar än.
Varje måndag innan kl 10.00 ska man lämna in sin vikt till sin coach över messenger, hon frågar alltid hur allting har gått och hur veckan har varit osv.
Jag får alltid mer motivation efter ett samtal med henne 🙂
Just nu står dock vikten ganska så still, jag går inte upp men jag går inte heller ner så jätte mycket. Jag har dock 10 kg kvar som jag skulle vilja bli av med. Jag har iofs ingen jätte brådska med det med tanke på hur mycket bättre jag mår både psykisk och fysiskt. Och det syns och känns på hela mig!

MEN idag har jag gjort något som verkligen kommer hjälpa mig massor på traven, jag har vart och hämtat mitt gymkort.
Så, så fort jag har skrivit klart det här inlägget så drar jag dit 😀
Jag tror att för mig hör träning och kost ihop, genom att jag tränar får jag mer inspiration till att äta mer rätt och tvärtom. Vilket kommer göra mig ännu mer hälsosam. För träning eller att röra på sig är minst lika viktigt som att äta rätt. .

 

Kram

Sara

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.