Sarahoglund – En till LOPPI.se webbplats
sarahoglund

Sarahoglund

Annons

Stressad, utbränd till max? men älskar varje sekund.

Hur ska jag göra?!

 

Livet är inte alltid lätt, man fattar beslut man ångrar, man väljer en väg som kan inte alltid är den bästa för hälsan.. Men på något sätt så är det den här vägen jag vill gå för jag vill bli totalt fri. Det jag måste lära mig då är hur jag ska få in en balans i att vara hälsosam och göra dom där hälsosamma valen, för att jag vet att jag mår SÅ mycket bättre när jag väljer den hälsosamma banan.

Just nu har jag fullt upp med att jobba 2 jobb, ett heltids jobb plus mitt nya jobb som är mitt drömjobb och också mitt mål att ha som heltidsjobb😊

Och det är som sagt svårt då att hålla rutinerna. Jag hade byggt upp ett superbra system som höll mig hälsosam och jag följde verkligen dom rutinerna.

Så nu är det dags att kämpa, kämpa för att må bra och nå dit jag var.

Så hur ska jag göra?

1. Så fort jag känner att ja är påväg att göra nått ohälsosamst, BRYT tänk efter är det verkligen det här jag vill? Och det är det ju såklart inte för det får mig ju att må dåligt både fysiskt och psykiskt.

2. Dricka vatten, vatten är toppen för att dämpa sug och bli av med trötthet osv ( ialf för mig)

3. Skaffa gymkort IGEN dels för att jag har svårt att hitta motivationen när jag är hemma, och vilken mamma tycker inte att det är LITE skönt att komma hemifrån och få ta hand lite om sig själv?

4. PLANERA, PLANERA och åter igen PLANERA

När jag är inne i en stressad period i livet har jag väldigt lätt för att alltid välja det ohälsosamma, vilket innebär för mig att jag behöver lätta sätt att vara hälsosam. Och viktväktarna har väldigt många bra alternativ och hjälpmedel att ta till vid just dom här tillfällena 😃

kolla på den här videon för att se ett exempel🌸

Så nu kör vi på 😃 jag ska göra så gott jag kan med att uppdatera er ialf en gång i veckan.

Hq det bäst så länge och glöm inte att sätta mål. Snart är det här året slut, har ni nått era mål för året?

Puss S 🌸

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons