Sarah Fast

Barnen har haft kul idag!

Idag har mina barn haft en riktigt spännande och rolig dag! Vi började dagen med en lugn frukost tillsammans hemma där barnen delade med sig av sina senaste upptåg på skolan.

Efter frukosten begav vi oss sedan ut på en härlig utflykt till parken. Det var en perfekt dag för detta med en fantastisk solig himmel och en ljummen bris som verkligen fick oss att njuta av dagen. Barnen lekte glatt i timmar, sprang runt och hade kul tillsammans.

Senare på eftermiddagen när vi kom hem, fortsatte mina barn med deras lekar inomhus. De skapade en teater med sina leksaker och utrustning, och jag måste erkänna att jag var imponerad av deras kreativitet och fantasi. Det var en sådan glädje att se dem använda sin tid på ett sådant meningsfullt och roligt sätt.

Så nu när kvällen har kommit, sitter jag här och skriver medan barnen lugnar ner sig i sina sängar. Det känns som en tillfredsställande dag för oss alla, full av lek och skratt. Jag är så tacksam över att ha så fantastiska barn och jag ser fram emot fler dagar som denna då vi kan bara umgås och ha kul tillsammans!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.