I am Sofie…med allt!

Glutenfria semlor

Igår kväll fick jag ett ryck någon timme innan barnens läggning. Vart galet sugen på semlor och ville testa mig på att göra glutenfria semlor. Tar ingen credd alls för receptet. Utan använde mig av detta! Jag hade däremot. Något jag alltid har. Mer jäst i degen. Ja mest för att jag vet att glutenfritt är svårare och segare på att jäsa. Ett misstag gjorde jag med, hade i en skvätt (exakta mått är inte min grej) vaniljsocker. Gör inte om mitt misstag. Det vart för sött. Bättre utan!  En otroligt god liten semla. Ska bli kul att se om det går att frysa. Det är det stora testet med glutenfritt och dess bakning.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.