Vinn en tröja från me&i – I am Sofie…med allt!
soooffie

I am Sofie…med allt!

Vinn en tröja från me&i

Som en av me&i’s bloggvänner så har jag nöjet att presentera en härlig tävling här för er.

Perfekt nu när julen närmar sig och kunna ge en av er chansen till kanske en klapp under granen är ett stort nöje.

 

I slutet av januari släpps den nya kollektionen och jag längtar verkligen efter att få se den.

 

En träff skall självklart bokas upp, för att fler än bara jag skall få se.

Är du sugen på att ha en egen visning så kontakta me&i här för att boka en träff redan nu.

 

Nu till tävlingen.

IMG_7012.JPG

 

Nu har EN av er chansen att vinna ETT av dessa plagg.

Vilket bestämmer du.

Plaggen som ligger i potten är

dots    heart

monster    traffic jam

Klicka på respektive bild för att kika mer på respektive plagg.

 

Helt galet, men du kan vinna en av dessa.

Traffic jam i st. 86/92-134/140
Monster tröja i st. 86/92-110/116
Big Dots tunic i st. 74/80-158/164
Lovely hearts tunic i st. 74/80-158/164
I valfri storlek.
Med reservation för slutförsäljning.
Såhär tävlar du.
 • Berätta i en kommentar vilket plagg du vill vinna och i vilken storlek.
 • Motivera varför just du skall vinna.

Ja självklart uppskattar jag om du gillar bloggen på Facebook. Men inget krav.

Men du kan missa om just du vunnit.

 

Tävlingen pågår tills 1 december kl 22.00

Vinnaren utses inom ett par dagar här i bloggen, vinnarna har då 48 timmar på sig att maila mig (sofie@sanningensrum.se) sin adress, efter det utses ny vinnare.

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
soooffie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alexandra Tingstedt

  Monster 110/116
  Då jag verkligen älskar Me&i o pojken min håller på o växa ur sin garderob o fortfarande tycker att Me&i e coola o super sköna kläder så hade denna suttit så fint.

 2. Kristina

  Skulle gärna vilja vinna traffictröjan i 98/104 till min 3-åriga son. Han älskar bilar och är förtjust i gulorange kläder, har precis lärt sig säga “ranch”(orange). Skulle vilja se hans min när han skulle få se tröjan med hans favoritfärg och bilar. Det brukar knappt gå att få honom att ta av sig tröjor med bilar på.

 3. Maria Nordbergh Möller

  skulle vilja vinna trafficking jam i stl.134/140

  Min dotter hade stolt visat upp denna tröja i skolan och visat att alla kan bära tröjor med bilar på, till och med att man är tjej

 4. Therese Nilsson

  Min dotter fyller 6 år den 13/12, på önskelistan står Meandi Big Dots tunika. Hade varit super roligt att kunna ge henne denna. Strl 122/128.

 5. Mona-Lisa

  Monster tröja 98/104 hade vatt jättefin på min gosse! Hoppas att tomten tycker han är värd en extra klapp i år <3

 6. Anna

  Min stora tjej Viola som är 6 år skulle bli väldigt glad för Lovely hearts tunic! Hon har 134/140.

  Just nu när vi ligger hemma med kräksjuka skulle det verkligen pigga upp med en liten vinst, i och för sig en väldigt trevlig vinst då me&i:s kläder är så himla bra! En lite för tidig julklapp helt enkelt!

 7. Eva Wiklander

  Givetvis vill jag vinna en monstertröja till min monsterrädda kille. En tröja med ett trevligt monster på skulle göra honom så glad. Strl 122/128 passar perfekt.

 8. Cristina

  Den röda tröjan i 110/116. Med två storebröder har kläderna redan fått lite patina när det är dags för lillevbror att ärva. Vore roligt med något helt nytt till honpm. Och dessutom med månstej!

 9. Gunilla Näslund

  Jag skulle gärna vilja vinna Traffic Jam i 110/116 till min biltokige son på 5 år.
  Vi båda älskar meandi men denna säsong har jag inte haft råd att köpa de plagg han så hett velat ha så det skulle vara jätteskoj att kunna överraska honom med denna tröja i ett paket under julgranen 🙂

 10. Frida gustafsson

  jag vill jättegärna vinna, Big Dots tunic i st 110. Hade vait perfekt på min dotter 3,5 år. Hade nog beställt en likadan klänning till mig, hon hade älskat att ha samma klänning som sin största idol.

 11. NaTTeLi

  Jag skulle vilja vinna Traffic jam i storlek 110/116 för att ge till min älskade son som älskar bilar och hans mamma som älskar me&i kläder men som inte har haft råd att köpa ett enda plagg den här säsongen. 🙁

 12. SoffiZ

  Åh vilken härlig tävling! Jag älskar meandi och är rejält avundsjuk på er som är bloggvänner med dem. Jag skulle lätt byta ut alla mina och barnens plagg mot endast meandi 🙂

  Jag skulle vilja vinna: Lovely hearts tunic i st. 110/116 till Towa. Hon älskar klänningar och tunikor och hon växer så man ser det- Hon älskar kläder och sätter inte på sig “vad som helst” längre. Nu gäller det att hon har fina kläder som hon gillar. Hon har använt alla sina meandi kläder massor 🙂

  Jag gillar redan på fb- Sofia Eriksson 😉

 13. Alexandra

  Jag är med och tävlar! JAg skulel vilja vinna Lovely hearts tunic i st. 74/80, skulle vilja vinna den till min dotter.

 14. Malin Mertala

  Monster tröjan röda skulle passa min Marcus perfekt i storlek 110/116 då han ska få byta förskola efter en höst med hemsk mobbing

 15. Desirée

  Åhh såå fina!!
  Jag skulle vilja vinna; Lovely hearts tunic i st. 74/80-158/164 i storlek 164 till min brorsdotter som är min lilla solstråle, hon vill alltid ha mina kläder och det vore roligt att få ge henne någonting extra fint i julklapp.

 16. Lotta

  Jag skulle vilja vinna Lovely heart tunic i storlek 110/116.
  Jag vill vinna den till min dotter Fanny. Hon älskar de klänningar jag köpt från Me and I och jag vet att hon skulle ÄLSKA denna!
  En perfekt julklapp till henne!!!

 17. Lina

  Åh jag skulle gärna vilja vinna monster tröjan eller traffic jam tröjan åt min son! Han älskar både monster och bilar 😉 perfekt julklapp 😉

  Håller tummarna 🙂 kramar

 18. Amanda

  Jag skulle vilja vinna Lovely hearts tunic i st. 122-128.
  Då man är studerande och moster har man inte direkt pengar till att köpa julklappar till sina systerbarn. Detta skulle underlätta så mycket!

 19. Louise

  lovely hearts tunic st.134/140 skulle min lilla dotter älska att få!
  Hon har haft det riktigt jobbigt i år och det skulle vara så roligt att få överraska henne:)

 20. Mamma till fyra pojkar

  Om jag skulle vinna så hade jag valt Traffic jam och storlek 110/116 — superfin!
  Lillkillen här hade blivit överlycklig! Han älskar bilar och dessutom så är gul hans favoritfärg. =)

 21. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna tröjan Traffic jam i stl 98/104.
  Den skulle jag ge till min lilla systerson♡
  Han skulle bli så söt i den. Kan inte få egna barn så jag skämmer gärna bort syskonbarnen!
  Ha en fin helg!
  Mvh Malin

 22. Annika

  Hej!

  Jag skulle gärna vilja vinna tunikan med hjärtan åt min dotter Iris för att hon avgudar allt som har med hjärtan att göra. Det skulle kunna bli den bästa julklappen! 🙂 Tack!

 23. Ellinor

  Åh, min biltokiga dotter skulle älska en tröja med Traffic Jam! (St 110/116) Vore perfekt att vinna en sån o lägga i ett paket under granen

 24. Anette Carlsson

  Jag önskar att till Jul kunde ge Stortjejen en fin klänning till Jul. Big Dots tunik 158/ 164
  är en tunika som jag tror att hon kommer att tycka mycket om dels för hon gillar hon blått.
  Klänningen och skärningen är också jättefin.

 25. Mia Söderström

  Hej !¨Jag skulle vilja vinna en Monster tröja i strl 110/116 till vår familjs minsta cooling som är 5 år.

 26. Desirée Larsen

  Traffic Jam 134/140 önskar jag vinna till dottern. Hon, min lilla tjej på numer hela fem år, växer så det knakar och har helt plötsligt blivit hela 130 cm lång (hon måste brås på mig,.. *ler*). En helt ny garderob behöver hon därför och detta vore en bra start 🙂

  //Desirée

 27. Marie-Louise Falkevik

  Åh jag bara älskar hjärtmönstret i Lovely hearts tunic. Det är drömmen att jag och min dotter ska äga dessa plagg så till en början vore det ju kul om hon vann den! (Stl 123/128)

 28. Cat

  Jag skulle vilja vinna en monstertröja i storlek 110/116 till min son som är monstergalen. Han kan vakna och berätta att han drömt om monster – som en positiv dröm! Han skulle bli helt oerhört glad för denna tröja 🙂 tack för en bra blogg!

 29. Sofie

  Om jag fick äran att vinna skulle jag vilja vinna Lovely Hearts tunic i strl 74/80. Och varför ska just jag vinna då? Just nu har vi fullt upp med försäljning av lägenhet och flytt till större vilket gör att vi både har dåligt med tid och pengar för att fixa julisar.. Då skulle det sitta fint med den söta tunikan som julklapp till vår underbara tjej 🙂

 30. Helena B

  Å jag hoppas och vill vinna tröjan Traffic Jam i stl 98 till yngsta sonen. Han älskar bilar över allt annat, det enda han leker och pratar om. Så ja, en tröja med bilar blir en klockren julklapp 🙂

 31. Kristiina

  Hej!

  Jag är gärna med!

  Och om turen är på min sida och jag vinner så väljer jag:
  Traffic Jam i storlek 110/116.

  Stiligaste och bekvämaste julklappen!

  Ha en fin dag och tack för chansen!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 32. Nettan
  nettan

  Åh den här chansen måste jag ju ta att kanske vinna ett härligt Meandi plagg! 🙂

  Mitt favorit plagg den här säsongen är utan tvekan Perfect tunic, den har redan blivit väl använd!

  Min 9-åriga dotter fick en Lovely hearts tunic som hon blev väldigt förtjust i, nu när jag hade en visning hör hemma så fastnade även hennes jämnåriga kusin för den. Hennes mamma har samma print men dammodellen, så det skulle ju vara väldigt kul om jag vann en matchande tunika till kusinen i julklapp 🙂 Så får väl jag också skaffa mig klänningen eller kanske mössan, så kan vi matcha varandra allihopa 😉
  Hon har strl.146/152

 33. sussi

  En lovely hearts tunic stl 110-116 den skulle passa min dotter jätte bra.. varför jag borde vinna den är för att ingen utav mina barn äger en me&i plagg och nångång måste va den första och chansen är då stor att jag i framtiden kommer att köpa mer utav detta märke och blir då förstås en blivande kund

 34. Lina Eckerström

  Självklart är jag med och håller tummarna för en “lovely hearts tunic” i stl 110 till äldsta dottern. Hon har verkligen växt värre än ogräs detta året och vi har fått panikköpa kläder i större stl eftersom inga helt plötsligt inte passar. Hon fyller snart 4 år och har hamnat i en riktig “tjejfas” där det ska vara klänning 7 dagar ibveckan helst. Denna fina hadr hon definitivt gillat 🙂
  Vi håller tummar och tår.

  Gillar bloggen sedan innan.
  Ha en fin dag!

 35. Jessica Sundberg

  Jag vill gärna vinna traffic jam i strlk 122/128 och den skulle sitta som en smäck på sonen min! Motivering – min son växer så det knakar. Hinner knappt sätta på honom en tröja förens han växt ut den. Nu behöver jag påfyllning med nästa storlek 🙂

  Kram!

 36. Kim

  Jag vill vara med! Jag hoppas på Traffic jam i strl 86/92 till min yngsta son Elmer. De flesta av hans långärmade tröjor börjar bli för små och dessutom älskar jag mönstret på tröjan, härligt retro!

  Jag gillar på facebook sen innan 🙂