VILL HA! – I am Sofie…med allt!
soooffie

I am Sofie…med allt!

VILL HA!

Det är inte bara kul att titta på gamla bilder.
Usch vad jag vill ha den kroppen igen.
 
 
Och vet att jag vid denna tid tyckte att jag var TJOCK.
Haha ack vad tiden och världen (mest godis och onyttigt, även 2 barn okej då) gjort emot min stackars kropp.
 
MOTIVERA MIG!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
soooffie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Monica

  Inte en motiverande kommentar nu kanske men ändå. Nånstans så måste man inse att man aldrig kommer få tillbaka riktigt den kroppen man hade på "den gamla goda tiden". Speciellt inte som att man blir äldre och har fött barn. Som jag tex. Jag kan bara drömma om att komma ner till mina 46 kg jag vägde när jag var tonåring och tränade 4-5 gånger i veckan. Man är ju en kvinna nu, inte ett barn. 🙂

 2. Carro

  Jäklar vad snygg du var där. Jag har nog aldrig sett dig med blont hår.

  Svar:
  Taaaaaaaack. Är faktiskt typ blond nu med, fast har inga bra bilder på det eller mig bara 🙂 haha.
  Sofie