sandrasinspiration

Läkarbesök på barnmorskemottagningen

Sen i juli har jag haft läkartid inbokat till idag. Just pga att jag känt av denna jobbiga foglossning sen start i princip.

Jag var på sjukhuset vid 10 imorse och fick träffa en läkare. Jag hade innan velat om jag ens skulle ta upp detta med foglossningen, just för att en eventuell sjukskrivning kunde bli aktuell. Men pratade med min chef i förra veckan som meddelade att jag, som nästan alla andra, kan arbeta mobilt- dvs hemifrån from september när min andra kollega är tillbaka från semestern. Det kändes som en lättnad då jag fortfarande vill jobba.

Så jag valde att inte prata om foglossningen utan säga som det var, att jag gärna arbetar hemifrån så länge som det går och är möjligt för kroppen. Har känt att det är enklare än att försöka cykla in till kontoret, sitta på en stol hela dagen, även om det förstås blir en del spring. Vet knappt hur jag ska sitta efter lunch. Lägger upp benen på en annan stol, ställer mig, sätter mig igen och har så ont i rumpa / ryggslut när jag ska ta mig hemåt igen. Olyckligtvis bygger de om precis utanför jobbet så parkering finns inte att tillgå nu, annars hade jag tagit bilen varje dag. En lättnad att kunna arbeta hemifrån där jag kan lägga mig ner vid behov, sträcka ut kroppen och kunna ha lite andra arbetsställningar som blir mer bekväma för kroppen nu. Sen får vi se om en sjukskrivning blir aktuell om några veckor eller inte.

Jag tog i alla fall upp att min puls är hög, så även innan graviditeten och att både min barnmorska och en bm jag hade sist pga semester tyckt att jag ska kolla upp detta. Både nu och efter förlossningen. Så jag fick en remiss skickad till hjärtmottagningen om ett EKG. Så får vi se vad det visar ❤️ Blir nog en likadan process efter förlossningen för att se om det ser annorlunda ut då. Kändes bra att han tog det på allvar, bra att kolla upp saker man reagerat på.

Jag ska även invänta ett samtal imorgon från barnmorskan då jag behöver få en tid till en sjukgymnast för smärta i övre ryggen. Tror det är pga att det är tungt och felbelastning. Ska höra mig för med bm först, i annat fall boka en tid hos en sjukgymnast själv. Tänk vad mycket vi får gå igenom under en grav… ?

Bebis månad 7 ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.