sandrasinspiration

Välkommen vecka 23

Vilka svettiga dagar det har varit. SÅ varmt! Jag brukar aldrig klaga på värmen, snarare tvärtom. Sommaren för två år sen när det var stekhett från början av maj så älskade jag varje sekund av de supervarma dagarna. Men nu, fy fan rent ut sagt. O R K A R E J! Det ända man kan göra är att bada, annars svullnar fötterna och gör ont som tusan. Det går knappt att gå utomhus utan att svetten dryper… Men jag vet att man inte ska klaga heller, vi har det ofta inte så varmt här i Sverige och man får vara glad för solen. Men det skulle kunna vara lagom, typ 23-25 grader istället för 31 😉 I alla fall denna sommar haha.

Annars mår jag ganska bra. Jag har slutat spy varje morgon, igen. Hoppas det inte kommer tillbaka en tredje gång nu. Är så fruktansvärt trött med, kanske är värmen, men vi får se om 1 vecka hur järn värdena visar hos BM. Kanske beror på det… ??‍♀️

Känner även av foglossningen en del. Speciellt när jag varit igång mycket en dag. Och så vek sig foten för mig i förrgår, så jag ramlade och vred foten åt sidan. Tog som tur var emot mig med andra benet och inte med magen ? Fotknölen på foten jag vred till blev svullen och under dagen kunde jag inte stödja på den. Grät av smärta, men det har släppt idag. Känner av det lite grann, men inte i närheten som i förrgår. Det är inte lätt att halta på ena foten heller när man redan känner av foglossningen, så fick panik att jag skulle behöva gå så ett tag och eventuellt behöva kryckor pga belastningen på andra foten pga foglossningen… Men det var en stukning som tur var.

Skönt i alla fall med semester nu och mindre stress över att ta sig till kontoret. Vet att jag jobbar hela augusti på kontoret sen och tror det kommer bli jobbigt med hela veckor där eftersom det ändå blir en hel del gång om dagarna. Vi får se hur jag orkar jobba efter det innan bebis tittar ut.

Vek 23 (22+0)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.