sandrasinspiration

Välkommen vecka 21

Idag klev vi in i vecka 21 och är därmed halvvägs. 50% är avklarat ?? De jobbigaste är ju de första veckorna, typ till vecka 20 tycker jag. Nu har jag äntligen slutat spy och kunnat sluta äta postafen. Man blir som en ny människa utan de tabletterna. Man blir både dåsig och trött av dem och kan i stort sett, som jag gjorde när jag väntade Vincent, sova bort mer än halva dagen.

Dock är jag riktigt trött nu med, men inte lika ”borta i huvudet”. Har svårt att köra bil längre sträckor pga tröttheten. Vi åkte till Sthlm imorse och kom hem därifrån under eftermiddagen och jag blev tvungen att slumra till i soffan efteråt. Såå trött. Får ont i kroppen när jag inte kan ändra ställning under en längre stund också.

Men annars mår jag bra 🙂 Längtar efter semestern nu så vi bara kan vara utan ett ända måste. Det brukar inte jag längta till, till att inte ha något planerat, men det njuter jag av nu… ??

Har gått upp ca 10 kilo nu halvvägs. Så det lär bli mer än 12 kilo som jag gick upp totalt med Vincent. ??‍♀️ Har fått några nya bristningar, men som knappt är märkbara. Mer att de kliar lite ibland och så svullnar fingrarna rejält om jag varit ute i värmen länge, speciellt när jag varit ute och gått…

Vi har kommit överens om namn nu med till lillasyster. Det är såååå fint och passar så bra ihop med Vincent ??? Ni får veta vad det är när lillan kommit ut 🙂

Vek 21 (20+0)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.