sandrasinspiration

Hej lillasyster

Vem kunde tro att vi väntade en liten tjej? Jo många 😅 Hade nog flest röster på en tjej när jag gjorde en omröstning på instagram för någon vecka sen. Jag själv trodde också på en tjej, men det gjorde jag ju även med Vincent och då blev ju fallet inte så 😅😆 Så det känns superkul att det kommer en liten tjej till familjen i slutet av oktober 💓 Vi hade BF 2 november först så blev flyttad två dagar in i oktober igen som vi hade från början. Men det kan likväl bli ett november barn ändå.

Vi hade alltså vårt rutinultraljud imorse och allting såg jättefint ut vad barnmorskan kunde se. Och så fick vi givetvis reda på könet som vi önskat, vi kunde ju inte hålla oss denna gången heller. Vi hade blivit lika glada om det visat sig vara en kille, bara barnet är friskt. Men vi får en liten tjej som jag önskat nu eftersom jag gärna velat ha en av varje 🙂

Känns som en milstolpe passerat nu, efter RUL och på lördag är vi halvvägs i graviditeten som också blir en milstolpe. Tiden rullar ändå på rätt fort och det känns bra. Nu är det ju inga fler planerade ultraljud inbokade så det är bara att passa tider hos barnmorskan och invänta oktober 🙂

Lillasyster
Mage vecka 19 (18+2)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.