sandrasinspiration

Update vek 16

Idag ringde äntligen min barnmorska med mina provsvar. Har väntat och väntat ända sen i måndags 🙂 Tyvärr är mina värden fortfarande precis under där dem bör vara. Rättare sagt så är värdena bra mot där dem skulle varit för två veckor sen, men allteftersom graviditeten går så ska värdena se annorlunda ut och jag ligger under där jag bör vara nu. Så nya prover kommer tas efter vårt RUL 1 juni och därefter blir det kontroller för att se så detta håller sig på samma nivå. Jag behöver alltså inte få någon medicin eftersom mina värden inte är jättelåga och de har kunnat utesluta att detta beror enbart på graviditeten. Så kontroller för att se så att det håller sig i ”schack” och blir det ännu lägre så gör dem givetvis något åt det. Känns betryggande för mig och ingenting jag kommer lägga värde i, så länge jag går på kontroller hos min BM.

Halsbrännan jag skrev hade försvunnit i måndags kom tillbaka som ett brev på posten. Hela måndagseftermiddagen var H E M S K! Samarin hjälpte inte så jag låg med en bränna under hela kvällen, tills jag tog två tabletter av någon galieve peppermint som faktiskt efter någon halvtimme tog bort det mesta. Fick tillbaka det under sena kvällen / natten, men det försvann sen och har inte behövt äta någon mer tablett. Bra att ha hemma nu ifall det skulle komma tillbaka.

Just nu har jag blivit extremt trött på dagarna. Minns det från förra graviditeten när jag efter lunch stängde in mig på mitt kontor och slumrade till en sväng med huvudet på skrivbordet ? Känner samma nu, kan somna efter lunch. Idag sov jag 40 minuter ca och igår 1,5 timme. Var lika trött under kvällen och kunde somna utan problem. Hade även kunnat somna till i soffan vid fyra tiden idag när jag väntade på min kompis för en promenad. Sjukt hur trött man kan vara ?

En bild från vek 35 med Vincent i magen ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.