sandrasinspiration

Välkommen vecka 16

Idag kliver vi in i vek 16. känner inte så stor skillnad från förra veckan, illamåendet är detsamma. Mår fortfarande illa och kräks varje morgon. Spelar ingen roll om jag har något ätbart på nattygsbordet, det ska upp. Så ingen idé att få i sig någonting innan den rutinen… ? Ibland mår jag illa mest hela dagarna, men dem dagarna är som tur var färre än när jag mår bra.

Väntar på samtal från min barnmorska som borde komma idag. Jag var och tog ytterligare blodprover för sköldkörteln i torsdags, så är nyfiken på vad provsvaren säger. Värdena sist var ju lite för låga, så jag hoppas de bättrat till sig nu.

Går och väntar och väntar på RUL som är om 3 veckor idag. Kan tiden gå långsammare??? ? Så nyfiken på vem som gömmer sig där inne och att få se så att allt fortfarande ser bra ut ??

Halsbränna kände jag verkligen av igår, tror det ökade iom att jag var hungrig men jisses. Aldrig haft liknande bränna förut som verkligen hållit i sig. Men det verkar ha lagt sig under natten. Huvudvärk kan också förekomma, men tror mest det är för att jag blir trött av de illamående tabletterna jag äter varje dag. Hoppas kunna slippa dem snart… Vi är halvvägs om 4 veckor så då borde det kanske ha lagt sig med illamåendet, så var det i alla fall när jag väntade Vincent. Håller mina tummar ??

Vek 16 (15+0)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.