sandrasinspiration

Välkommen vecka 15

Tiden går både fort och väldigt långsamt. Andra säger att tiden med andra barnet går så mycket snabbare, men jag kan inte riktigt hålla med. Dock är det troligen för att situationen i världen ser så mycket annorlunda ut just nu. Man har inga ordentliga rutiner, vi arbetar hemma varje dag och har Vincent hemma. Hade nog känts annorlunda om vi levt som vanligt och tiden rullat på lite snabbare.

Jag mår bra, spyr fortfarande varje morgon, men det känns oftast bättre efter och under dagen. Dock hjälper ju postafen en hel del, vågar inte leva utan dem just nu… ? Vissa dagar är det lite sämre och jag mår illa mest hela tiden, men de dagarna verkar bli färre och färre.

På torsdag ska jag tillbaka till barnmorskan för nya prover på sköldkörteln eftersom jag hade låga värden sist, så på fredag antar jag att svaren på dessa kommit och får då veta om de ser bra ut nu, eller om jag ska få träffa en läkare för eventuell medicinering.

Har tyckt jag känt lite fladder från bebis om kvällarna, det sägs ju att omföderskor kan känna bebisen tidigare och det stämmer nog ?? Har nog känt detta under 1 vecka tillbaka.

4 veckor till RUL idag, men vem räknar ??‍♀️??

Vecka 15 (14+0)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.