sandrasinspiration

Mitt samarbete med Twistshake

Det här är så kul, att påbörja lite nytt igen med en ny liten bebis i magen.

Jag var ju tidigare ambassadör för Twistshake, tillomed en av deras silverambassadörer. Vet inte om de har olika ambassadörsskap nu. Men jag valde att pausa mitt samarbete med dem efter ca 3år. Jag tyckte att Vincent hade blivit lite för stor, just för att ta emot fler nappar och nappflaskor. Och istället för att bara ha kvar ambassadörsskapet och få ännu mer saker så valde jag en liten paus tills vi skull få en liten till i familjen.

Och nu har jag valt att ta upp detta igen. Så roligt, har saknat det och man får lite flashbacks 🙂 Det är många produkter som är kvar sen sist, men också några nya som tillkommit. En av dessa ska ni få höra mer om nästa vecka. Produkterna vi haft sen Vincent har verkligen blivit väl använda. Napparna är så bra och har varit Vincents stora favoriter!!! (Trodde aldrig han skulle släppa dem… 😅)

Tänkte egentligen bara skriva att detta ska bli så roligt, att få arbeta med detta företag igen och få introducera deras produkter för en ny liten familjemedlem 🤍

Hittade några bilder från tidigare samarbeten med Twistshake 🤍
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.