sandrasinspiration

Hur kommer lilla bebis att bo?

När vi väntade Vincent så hade vi ett rum över, som var givet skulle bli hans. Jag ordnade till det ganska tidigt och folk hade delade meningar om det, såklart… Men varje gravid människa måste få göra det som känns bäst för den. Vare sig alla andra personer har åsikter om det eller ej.

Nu har vi inget rum över, vi bor i en trea och kommer så också göra när bebis kikar ut. Och en bebis behöver ju faktiskt inte ett eget rum på en gång.

Jag tänker mig att spjälsängen kommer stå inne i vårt sovrum, vid sidan om fotänden av vår säng. Jag kommer att ha vaggan bredvid mig som jag hade med Vincent i början, funkade perfekt. Men sen får lillan eller lillen vänja sig att sova i spjälsängen och då kommer vi fixa en myshörna i vårt rum.

Finns en massa fina detaljer man kan inreda med även om man inte inreder ett helt rum. Lindex babykollektion är ju supergullig ♡

Där stolen står tänker jag mig att spjälsängen ska stå med långsidan mot väggen. Så fint intill dörren som har den perfekta gröna färgen 🙂
Med en gullig vimpel hängandes från dörren till väggen bakom spjälsängen ♡
Med nappar, snuttisar, mindre filtar mm i en söt liten förvaringskorg intill sängen ♡

Vimpel och korg kommer från Lindex babykollektion 🍼👶🏼 Kommer nog klicka hem dessa då de var i så fina färger och passar både kille och tjej. Sen finns det säkerligen fina sängkläder i samma nyanser. Nedan är en variant på sängkläder och en gosig filt.

Här kommer ni till kollektionen hos Lindex.
Mycket av bebiskläder och inredning kommer gå i dova färger som sist. Fina pastellfärger.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.