sandrasinspiration

Välkommen vecka 14

Måndag och idag går vi in i vecka 14. Startade denna vecka med ett toabesök mitt i natten ? Och ett imorse. Det har annars känts lite bättre senaste veckan. Men det går upp och ner hela tiden…

Fick ett samtal från min bm förra veckan efter att alla prover var tagna och något prov på sköldkörteln var lågt, så om ca 1 vecka ska jag tillbaka för nytt prov. Oftast har värdet reglerat sig, annars ska jag få träffa en läkare och ev få medicin. Troligen är detta pga graviditeten, inte haft några problem innan och hade heller inga problem i förra grav. Men varje graviditet är ju unik i sig. Vi får se vad nästa provsvar säger helt enkelt. ??

Vecka 14 (13+0) ♡
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.