sandrasinspiration

Välkommen vecka 12

Illamåendet verkar ha blivit snäppet värre. Igår låg jag i sängen hela dagen och kräktes 4 gånger. Imorse fick jag inte behålla någonting, inte ens vätska. Men verkar få behålla lunchen jag åt för en stund sedan nu… Mår bra annars, men detta eviga illamående är verkligen inte roligt.

Vi var i alla fall på ultraljud idag, som vi blivit erbjudna när vi var på tidigt inskrivningssamtal. Detta tidiga UL erbjuds visst inte längre för de som har inskrivningen lite senare, just pga Corona. Så jag är glad att vi hann få en tid och fick behålla den.

Allt såg jättefint ut med bebis. Jag var egentligen inte nervös eftersom jag spyr som en gris, då känns det som att det verkligen ska finnas en bebis i magen och jag hade ju sett hjärtat på ett VUL i vecka 8. Bebis sprattlade på och var livlig. Den låg med armen som Vincent gjorde på sitt ultraljud och hade samma runda lilla söta näsa som V. Vi får se hur lika de är när bebis kommer ut. Barnmorskan mätte nackspalten också och det såg jättebra ut. Känns skönt att ha fått se den lilla nu när vi ändå är i vecka 12. Och veckorna stämde precis, så jag hade räknat rätt. Vi har fått ett datum också för BF som är 2 november. Spännande att se om det blir en oktober eller november bebis 🙂

Magen vecka 12 ?
???
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.