sandrasinspiration

Vad behöver vi till bebis?

Jag har gjort mig av med mycket saker efter Vincent. Mest för att vi inte vetat vad för kön vi kommer få nästa gång. Jag är ju av den sorten (om man vågar skriva det) att jag gärna vill ha blått på pojkar och rosa på flickor… Ja ni förstår? Och en del plagg vet man inte om nästa bebis kommer kunna ha under rätt säsong mm… Så det vi sparat är Vincents barnvagn, den älskar jag. Våran fina joolz vagn. Snart får vi ta promenader med den igen. Vi har även sparat hans gamla babybjörn matstol som jag lääängtar efter att få ta fram igen, den är så fin i mintgrön färg. Och så har jag sparat Vincents första kläder och såna kläder jag tycker varit speciella och extra fina ❤️

Det vi behöver köpa är nya däck till vagnen, dem är bra slitna nu. Och ett fint babynest, Vincents var så slitet och verkligen använt så ett nytt kommer bli så bra. Ska kika ut lite färger efter att vi varit på RUL nångång mellan vecka 18-20. Då blir det lite extra kul när man kan börja planera efter vad vi ska få för liten, om det är en kille eller tjej 🙂

Vi har även en vagga som står hos min mormor och morfar. Den använde vi till Vincent och den har även min mamma, min morbror och min lilla gudson legat i. Den är underbar. Så den kommer komma fram till bebis ankomst.

Vi ska också använda Vincents spjälsäng som knappt blev använd sist. Vi hade ju Vincent i vaggan och bredvid oss från start. Vi har känt att funkar det så kommer vi använda spjälsängen den här gången ?

Sen är det ju alltid småsaker som ska införskaffas. Kläder, mysiga filtar – älskar gallerfiltarna från babyproffsen tex. Vi får även köpa en skötbordsmobil. Skötbordet sålde vi förut, så vi kommer nu använda en plats i badrummet som skötbord på en bänk vi har där ~ perfekt! ?? Vi kommer även behöva skaffa ett babyskydd, jag är sugen på ett som passar våran vagn, men den är kanske lite väl dyr… ?

Ja listan med saker behöver fyllas på, men allt behövs ju inte införskaffas på en gång utan i takt med att bebis växer.

Min fina kille som ska bli storebror ❤️??
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Jag har en jätte fin amningkudde om du skulle vara intresserad ? kostade 700kr ny, så den är superskön och bra kvalitet ?