sandrasinspiration

Mina top två gravidcravings

Förra graviditeten hade jag inga speciella cravings, mer än att jag blev sugen på saker och behövde dem akut just då! Lite så har jag nu med, men har ändå två saker jag vill ha återkommande. Hade dock stekt falukorv med pasta och stekt lök jag åt när jag väntade Vincent. Sååå oväntat eftersom jag hatar korv… ?

I denna graviditet har jag fått carvings på….. PIZZA. Hur bra är det? ? Kan inte hjälpa det. Favoritpizzorna är Hawaii från american pizza och Hawaii från Gredby pizzeria. Så onyttigt, men vad gör man inte… ??‍♀️ Kommer få gå låååånga promenader med vagnen i vinter, haha.

Även blåbärssoppa har blivit en favorit. Det åt jag mest i början pga att jag inte kunde äta något annat för detta illamående och dessa kräkningar. Nu äter jag det på nätterna då jag vaknar av att jag mår illa och behöver få något i magen och då är blåbärssoppa ett bra alternativ som alltid funkar.

Fick springa till Statoil i eftermiddags för att blåbärssoppan tog slut inatt… ?

Rik på c vitamin är den ju i alla fall… ? Värre med pizzan… ??
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.