sandrasinspiration

Det här stör jag mig på inom sociala medier

Det finns några saker jag verkligen stör mig på inom sociala medier. Ingenting någon behöver ta åt sig, utan allmänt. Jag har upptäckt en del av sakerna i omgångar så därför har det blivit några riktiga störmoment.

Det här med att lägga upp en bild eller en video i stories på instagram och ha en passande text till. Här är det just textens placering som stör mig. Just när den hamnar utanför ramarna av vad man ser på någons storie. Hänger ni med? När man gör en storie så finns det linjer man inte ska gå utanför just för att hela texten ska finnas med synlig och inte hamna utanför ramarna. Ni ser bilden här nedan…

En annan sak som stör mig enormt mycket är när människor publicerar bilder i något samarbete och INTE har lagt ner tid på att fixa till en fin bild. Det här är något som jag tycker alla företag kan kräva från någon som tagit emot något i syfte att göra reklam. Lägg ner lite mer tid för att få en schysst bild, med schyssta detaljer / bakgrund what so ever. Det är företaget värt när de skickar er gratis produkter mot att just promota dem. Det ska se bra ut och det ska sälja!

En tredje sak. Ultrasnabba videos på stories där man vet att människor vill visa upp sin omgivning. Håll in inspelningsknappen och rör mobilen långsamt, det här är så irriterande. Man varken ser vart människan befinner sig och man blir bara snurrig i huvudet av att se mobilen filma hit och dit i snabba rörelser.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.