sandrasinspiration

Vårt hem i jul

Jag som inte skulle pynta förrän på söndag, fick upp allt förutom julgranen i eftermiddag. ? Lika bra att få allt på plats direkt tänkte jag när jag hämtade in julkartongen från förrådet.

Var och köpte en rumsgran, hyacinter och mossa efter jobbet. De tre tingen är jul om något. Så fina och enkla, men fyller ett rum bara som de är ~ just enkla.

Har samma adventsljusstake; mina adventsljus, som tidigare år. Men tog bort den stora träbrickan jag haft dem ståendes i förut och la mossa på en mindre korvbricka i år. Enklare och finare tycker jag.

Hittade även fina julkulor på plantagen när vi var där. De jag haft tidigare år från Cervera är så fina i svaga pastellfärger, men flera stycken har gått sönder så har fyllt ut granen med vita till dem. Vi köper nog nya i år. Vi får kika på plantagen igen, såg två olika jag gillade. Vi får bara bestämma oss om färg eller kolla någon annanstans.

Har ni julpyntat? Jag längtar massor till helgen när granen ska upp och kläs!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.