sandrasinspiration

En till familjemedlem

Vilken mysig dag vi hade hemma igår, jag och Vincent. Det gäller verkligen att ta vara på såna dagar där man är hemma och kan umgås med varandra – förutom på helgerna. Igår var förskolan stängd så därför var jag hemma med V. Planeringsdagar har dem två gånger per år, så detta var den sista för i år.

Vi hade fina lilla Buja på besök som är min bror och svägerskas hundvalp. Han kom redan vid 06:30 och åkte inte hem förrän vid 16- tiden. 🙂 Gissa om Vincent blev glad när Buja kikade in i hans rum på morgonkvisten. Han är sååååå gullig, verkligen Vincents bästa kompis. Vincent vill busa och leka med honom precis hela tiden, så jag fick säga till några gånger att ”nu måste Buja få vila” eller ”nu äter Buja, så låt honom vara en stund”. Haha, Buja är ju fortfarande så liten, så han behöver sova en hel del. Vi somnade i soffan alla tre vid ett ögonblick, hur mysigt? Sen kikade Buja upp på oss vad jag såg och han såg väl att vi alla vilade, så han slickade lite på Vincent och la sig tätt in till honom. Mitt hjärta smälte lite. Han är så himla snäll, så duktig och så gosig.

Han är jätteduktig på att lyssna, Vincent sa ”sitt” flera gånger innan han gav godis eller kastade bollen och Buja lyssnar. Så härligt med en till liten familjemedlem som kom och förgyllde alla våra hjärtan. Längtar redan till vi har honom nästa gång, en heldag var så mysigt och man hinner verkligen bekanta sig med honom även om vi ses ofta i övrigt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.