sandrasinspiration

Status

Har inte lagt upp något på varken Facebook eller instagram under helgen. Tog en paus från fredagskväll, så skönt att inte tänka på att lägga ut någon bild eller uppdatera sig hela tiden. Så nu kommer en uppdatering om statusen just nu.

Helgen: Helgen startade med att vi var upp till min farmor som bor i huset snett mitt emot oss och fikade lite. Vincent letar alltid efter pepparkakor hemma hos henne, han vet att det alltid finns, haha. Till större delen har det annars varit en helg med mycket innebandy. I lördags kollade vi på innebandy här i stan och träffade min familj på fika hemma hos mamma efter det. Och så var jag hem till min moster med mamma på kvällen för lite bubbel. ?Söndagen bestod av Stefans innebandymatch i Vingåker. ?? Vincent älskar verkligen att följa med på matcherna, att spela innebandy själv med Liam och Leo som också följer med.

Veckan som kommer: Idag är vi hemma hela dagen eftersom förskolan är stängd. Jag jobbar hemifrån och så har vi Buja på besök som kom redan klockan 7 imorse 🙂 Så vi får mysa med honom hela dagen idag! ? Imorgon har jag ett spännande möte som jag förhoppningsvis kan säga mer om inom kort. Kanske tillomed imorgon 🙂 Sen blir det jobb fram till torsdag, fredag är jag ledig och vi ska till Sthlm dit vi är bjudna på VIP snövit musikalen. Vi såg Robin Hood musikalen dit vi blev bjudna, för ett par veckor sedan. Så jag tror denna kväll blir lika bra som den. Ni kommer även få ta del av ett samarbete med en härlig rabattkod.

Jultider: Vi har planerat in hos vilka i familjen vi ska vara hos på julafton och dragit lappar till julklappsbytet vi har varje år. Vi har även bestämt en ny summa och lite andra regler till julklappsspelet vi spelar varje år. Tror nog att de flesta familjer spelar det, inte sant? Det är sjukt kul! Nu längtar jag till att få julpynta här hemma. Blir lagom till 1 advent så hela hemmet får vara pyntat under hela december. Jag hoppas också att det kommer komma en del snö till julen i år.

Träning: Motivationen är fortfarande på topp, jag var ut på en löprunda i lördags morse. Så skönt att kunna ha det avklarat så resten av dagen blir ledig för annat. Men tycker fortfarande att det är kul att ta sig ut.

Hoppas ni får en fin vecka och har haft en avkopplande helg. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.