sandrasinspiration

Låt din hud må bra

Inlägget är ett samarbete med Transderma.

Varenda människa vet nog innerst inne att det är lika viktigt att ta hand om sitt yttre, som sitt inre. Jag har slarvat på den delen kan jag medvetet säga. Jag har tidigare inte, som jag nämnt i ett tidigare inlägg, varit så noga med att sköta min hy. Jag har tvättat bort smink, men aldrig använt några produkter efter. Inte konstigt att jag har så torr hud. Jag hade dock inte alltför dålig hud efter att ha gjort en hudanalys. Jag hade knappt ens dålig hud, det var lite som kunde peelas bort, men inte mer än så. Tack och lov.

Nu har jag fått hem olika serum, som kommer ifrån märket Transderma. Jag tänker att jag ska berätta lite om varje serum, vad de har för positiviteter för huden och vad de används för.
Efter att jag gjort hudanalysen tycker tillomed jag att detta är viktigt, att faktiskt ta hand om huden vi ska ha i så många år till. Precis lika viktigt som att ta hand om det övriga i och på kroppen. Tänk egentligen vad huden utsätts för varenda dag; avgaser, smuts och solljus är några få exempel… Inte så jättekonstigt man måste sköta om den.

Transderma M som denna heter är ett fuktserum som används dag och natt. Detta serum tillför huden mycket fukt och passar även till dem som har känslig hy. Den normaliserar, förbättrar, återställer och föryngrar olika system och linjer i huden. Den lugnar även inflammerad hud, vilket jag tycker är jättebra. Denna vet jag att jag även ska kunna använda på Vincents torra överläpp som alltid blir fnasig och torr under vinterhalvåret. Det finns verkligen inget värre än att vara torr och ha sprucken hy under vintern- det gör så ont! Detta serum används morgon och kväll på rengjord hud, gärna ovanpå något av Transdermas övriga serum.

Transderma A är ett nattserum som hjälper till att avlägsna döda hudceller, denna kommer passa perfekt för min hud då jag hade lite döda hudceller som jag gärna ska peela bort. Som jag faktiskt har börjat göra! Denna är som en ansiktsbehandling, och den innehåller E-vitamin som tillsammans med retinolkomplex har en reducerande effekt på hudens ålderstecken. Serumet passar för förtida åldrad hud med pigmenteringar, linjer & ytliga ärr och passar alla hudtyper förutom den väldigt känsliga.

Transderma C är ett C-vitamin serum som ger en förbättrad elasticitet och lyster till huden. Den stimulerar och skyddar, fördröjer hudens åldrande och reparerar åldrad hud.
Fungerar på alla olika hudtyper och i alla åldrar. Serumet används med fördel på dagen. Tänk vilken bra kombo till all C-vitamin jag i övrigt försöker få i mig… 🙂

 

Det som är bra med Transdermas serum är att de är stand-alone produkter som kan användas tillsammans med andra produkter i andra märken. Så det du har hemma i badrumsskåpet kan arbeta tillsammans med dessa. Det ska bli otroligt spännande att börja testa dem och nu ska jag bannemej få in en bra rutin för min hudvård. Precis som man avsätter tid för träning, är detta minst lika viktigt!

Jag fick också hem ett kit med små förpackningar med serum i. Så kallat resekit. Och där i fanns Transderma O med som är ett serum som är speciellt lämplig för mogen hy, så denna fick min mamma för att testa. Även Transderma R fanns med som är ett djupverkande serum. Detta serum ger huden lyster och jämnare ton och reducerar även bort mörka fläckar.

 


Nu när jag läst in mig på dessa är jag så ivrig att få börja testa dem. Jag kommer självfallet återkomma längre fram om hur jag tycker att alla serum varit för just min hud. Vilka passade bättre och vilka rekommenderar jag för andra hudtyper mm. Jag ska även se till att få en recension av mamma för Transderma O.

Dessa serum finns att köpa i olika nätbutiker, säkert även i fysiska. Men vid varje serum kan ni klicka på ordet Transderma så kommer ni fram till varje produkt.

Vill ni ha ytterligare information vill jag hänvisa till Marie Nivelius på Alron Chemical AB i Strängnäs där serumen produceras. Hon kan berätta mer om varje serum och säkerligen mer än så. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.