sandrasinspiration

Träna dig i form med pilates

Inlägget är i samarbete med Pebbles Pilates.

Träning, framförallt löpning har snart varit en del av mitt liv i 1år. Förut hatade jag att springa och röra på mig. Men sedan januari i år älskar jag att få upp pulsen och röra på mig. Skönt att få tankarna på annat och bara vara ensam ett tag. Jag springer helst ensam ute i naturen och fokuserar på mig under den tiden.

Träning finns ju i så många varianter. Allt passar inte alla och säkerligen finns det saker som man älskar med just träning. Pilates är en träningsform och jag har alltid velat testa just pilates eller yoga. För att det aldrig varit något jag testat som yngre. Pilates är en träningsform som utmärks av långsamma rörelser samt en strävan efter harmoni och kroppskontroll och det är just en träningsmetod som kombinerar styrketräning, stretching och balans. Precis det som jag egentligen behöver, variation i min träning.

Nu har jag fått chansen att få hem en jumpsuit som är utformad för just pilatesträning. Så ni som är intresserade av pilates eller yoga – se hit!
Denna jumpsuit är både snygg och den har justerbara remmar i ryggen för stöd. Den har en sömlös design vilket är super tycker jag och den är utformad för den kvinnliga kroppen. Tyget andas och det sträcker sig med rörelsen.

Den är suuuuuperskön, tillomed att bara gå runt i hemma. Smickrande för kroppens former, så den sitter som en smäck.
Klickar ni på bilden nedan så kommer ni till den jumpsuit jag har och här kommer ni till hemsidan för pebbles pilates.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.