sandrasinspiration

Beautylounge event

Ikväll besökte jag cosmetink för ett beautylounge event som Sandra ordnat.

Bara lokalen tilltalade mig att besöka, haha. Den är sååå fin och för att inte tala om inredningen. Skulle seriöst kunna bosätta mig där inne. Det är väl inget fel? ??‍♀️?

Vi fick börja med att få lite bubbel, varsin goodiebag och godsaker att smaka på. Bakelser och goda små brödbitar ifrån Camillas Naturligtvis här i stan och goda ostar från ostbiten i Eskilstuna. Wow så gott allting, verkligen! ??✨

Vi fick sen lite information om just hudvård som var kvällens ämne. Man fick göra en hudanalys hos Nathalie från dermarome och även göra en kemiskpeel hos Isabell som arbetar på Cosmetink. Varumärket för kvällen var Priori.

Jag gjorde hudanalysen och trodde min hud skulle vara katastrof. Jag har aldrig varit någon som lagt ner tid på min hud, så som krämer och rengöring. Aldrig haft problem med min hy egentligen så har bara kört på som jag trott verkat bra. Det visade sig att jag har lite oren hud på vissa ställen som lätt ska gå att peela bort. Vi ska ha fått en test peel i goodiebagen så den ska jag testa. Fick bra beröm att jag använder solskyddsfaktor och hade egentligen en helt okej hy. Ska bara börja peela och använda en bra kräm för ansiktet. Kändes bra att höra eftersom jag trodde jag hade mer porer än jag hade också. 🙂

Sista bilden här nedan på mina ansikten ser ni olika steg man gick igenom under hudanalysen.

En jättemysig kväll. Hoppas det blir fler gånger 🙂 Nu måste jag beställa hem lite gott bröd från Camillas Naturligtvis. ??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.