sandrasinspiration

Är du insatt i hur ditt barn har det på dagarna?

En fråga jag ställde på mina stories på instagram precis – om du brukar gå på föräldramöten eller andra saker ert / era barns pedagoger bjuder in till. Frågan väcktes när jag kom att tänka på att det är föräldramöte på Vincent’s förskola ikväll och att jag inte kan närvara. Vi går alltid både jag och Stefan och skaffar då barnvakt till Vincent, men denna gång får Stefan gå ensam eftersom jag ligger hemma i feber. Vill inte smitta ner någon där. Man ska ju trots allt hålla så mycket baciller borta från förskolan som det går, speciellt vid hösten när allt bara går runt runt runt.

Supertråkigt ändå tycker jag för jag älskar att vara insatt i hur Vincent har det om dagarna. Höra lite mer information än den man får i ett nyhetsbrev eller när man hämtar honom om eftermiddagarna. Nu när han bytt avdelning är allting lite extra viktigt också.

I övrigt än att bara närvara på tillkallade möten tycker jag det är bra att engagera sig i sin / sina barns förskola / skola. Jag var med en heldag precis innan sommaren för att se hur Vincent har det om dagarna. Vad han gör, vem han leker med, vad han äter, när han sover och allt därtill. Ens barn är ju det viktigaste och har man möjligheten (som jag vet att inte alla har) så tycker jag man ska utnyttja den.

Att närvara på viktiga möten är bara så viktigt enligt mig – hoppas ni är fler som tycker likadant. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.