sandrasinspiration

I samarbete med underBARA barn

Vilken rolig dag jag har haft. Hade som jag måste berätta lite tankar på att inte åka innan jag anmälde mig. Men efter ett mejl till ifrån underBARA barn så tackade jag ja.

Velade lite dels för att ta ledigt, åka tidigt och åka ensam… Man blir ju inbjuden ensam så man kan inte ta med sig någon till själva frukosten och insläppet innan alla andra får komma in.

Men jag valde att åka och har haft så kul denna gång. Roligare än förra året. Började direkt prata med Daniella, en tjej jag följt sedan 2018 på instagram som också var inbjuden även i år. Suuuuupergullig tjej som är bosatt i Västerås – inte långt ifrån Eskilstuna. Vi hade sällskap under både frukost och ”mingel”, hela tiden vi var där med andra ord. Och så kom även min fina Frida när klockan slagit 9 och alla andra fick komma in. ❤️

Har fått massa fina erbjudanden, vet att några skrivit att de vill se innehållet i goodiebagen som vi fick 🙂 Det ser ni här nedan…

Köpte även två julkalendrar till Vincent med Pippi / Emil och pyjamashjältarna. Tror han kommer bli så glad! ?

Var på plats redan efter 07:15 imorse, åkte skapligt för att slippa köer in till Stockholm. Och åkte hemåt vid 11:00 tiden. Kände mig klar så och ville även undvika eventuella köer hem som lätt blir när folk ska ut från Stockholm en fredag. Skönt nu att ha en fortsatt ledig eftermiddag hemma. Ska strax hämta hem Vincent och ta en promenad med honom i vagnen 🙂

Nedan ser ni innehåll i den goodiebag vi fick från underBARA barn. VIP inbjudan till musikalen gäller för 4 personer inkl röda mattan, dryck, mingel, tilltugg och roliga aktiviteter. Hur kul?! 🙂 Annat vi fick som ni ser nedan är inträde till Tomteland i Dalarna som jag velat besöka länge och inträde till Exploria samt till Bergrummet. SÅ kul! 

Nedan lite bilder i övrigt från mässan. Köpte även två smålådor för förvaring att ha på Vincents skrivbord med pennor mm i.

Koden ovan från Barnsmart kan ni utnyttja och få 20% rabatt 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.