sandrasinspiration

BrowsbyMoa

Hur duktig är hon inte? Alltså ALLA borde gå till henne ?? ÄLSKAR mina bryn.

Jag gjorde dem första gången i våras och hade idag påfyllning av dem. Lite senare än tänkt, men sommaren och ledighet kom emellan. Bättre sent än aldrig 🙂

Jag släppte ifrån mig lite färg efter första behandlingen. Sover ofta på vänster sida så där hade det släppt lite mer, precis samma när jag har fransförlängning. Det nöts mest bort på vänster sida. Så Moa fyllde på dem idag och jag fick inte en lika chock som sist jag kollade mig i spegeln efter att jag gjort dem.

Första gången kände jag ”gud vad mörka och hårda de blev. Jag ser nästan arg ut”. Medan alla andra tyckte det var skitsnyggt. Det tog mig ca 3veckor att bli bekväm efter att dem gått ner i färg och blivit mjukare. Denna gången kände jag inte alls den känslan. Har älskat brynen hela dagen och inte haft någon ångest. Är nog van med att ha ett par bryn nu. Inte lätt efter första behandlingen när man innan haft så glesa strån och inga bryn utan smink.

Så jag är sååå nöjd nu. Hoppas dem inte tappar i färg. Sånt är upp till varje individ, det beror på hudtyp och hormoner. En del stöter bort färgen mer. Men jag hoppas dem läker bra och jämnt 🙂 De är mörka nu, men blir mjukare och lite ljusare. Dock trivs jag konstigt nog i detta mörka även nu 🙂

Om detta gör ont? Nej, inte det minsta. Moa rispar först ett ytligare lager utan bedövning för att sen lägga bedövningen så att den går ner tillräckligt långt. Detta känns pyttelite, men inte märkbart. Efter bedövningen har verkat går hon ner ett lager djupare och detta känns verkligen ingenting. Lite ömt efter. Men det är ju inte så konstigt efter processen man går igenom och känslan släpper nästan direkt. Har ni tatuerat er vanligt är detta ingenting jämfört med det. Gör ondare att plocka med pincett haha!

Har ni gått i tankar på bryn så spana in Moas instagram @browsbymoa. Hon håller till i Stockholm vid Stureplan och är GRYM! Alla tummar upp för henne.

Nu väntar ca 7 dagars vila från hårdträning som innebär svett som kan bleka den läkande färgen och ingen simning pga vatten och klor. Får ta enklare promenader 🙂 Får heller inte sminka pannan för att minimera att något hamnar i brynen. Så ser ni mig gå halvt sminkad så vet ni varför ? Så skönt att Moa är så ordentlig med även efter behandling av brynen, så inget kan gå fel. Nu vaknade jag upp med feber och vrålont i halsen idag, men känner lite som att tur det kom nu när jag ändå inte kan köra löpning. ?

Bild nedan är exakt så man kan känna efter en ögonbrynstatuering haha!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.