sandrasinspiration

I samarbete med Mightysolo

Igår hämtade jag ut ett paket som jag visste innehöll träningskläder. Närmare bestämt ett par tights och en sportbh som jag valt ut på mightysolo’s hemsida. ÄLSKAR!!!

Jag var lite osäker på storleken, som alltid när jag beställer hem saker, men klickade hem vad jag trodde skulle passa och det gjorde dem. Jag valde ett par svarta tights, just för att jag velat ha ett par enkla svarta utan mönster och en rosa sportbh. Hur fin är inte den? Jag gick och tänkte häromdagen på att jag ville ha lite tips om en bra sportbh som håller brösten på plats, speciellt vid löpning. Och nu kan jag istället tipsa er om mightysolo’s sportbh. Den och likaså tightsen är underbara. Detta skriver jag inte för att det är ett samarbete, jag skriver ärligt och efter vad jag tycker. Jag har alltid gillat stronger’s tights, men dessa är snäppet värre. Håller allt på plats och man ser så snygg ut i dem! Vill använda dem hela tiden och inte bara till träning. Imorse drog jag på mig dem tillsammans med en längre stickad tröja och hade det på mig när jag var med Vincent till tandläkaren. Nästan så jag hade kunnat använda dem till kontoret med, men jag får dra min gräns där, haha.

Jag var även ute och sprang i kläderna igårkväll och de satt super. Tightsen är så sköna för de är höga i midjan och sportbh’ns ilägg går enkelt att ta ur för den som vill. För mig ger de ett bra stöd 🙂
Jag kommer absolut beställa fler kläder ifrån dem. Spana in deras instagram @mightysoloofficial och kolla på bilder dem är taggade i, hur fina är inte alla tjejer i kläderna? Finns både enfärgade och kläder med mönster.

Vill ni beställa hem ett par kan ni använda min kod MightyHoglund15 och få 15% rabatt på hela sortimentet. Ni kommer inte ångra er, det lovar jag. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.