sandrasinspiration

Inlägget är i samarbete med Gastonluga

Jag har aldrig varit en ryggsäcks tjej. Kanske när jag gick i skolan och var betydligt yngre, men ryggsäcken har inte riktigt varit min grej som vuxen. Förrän jag fick Vincent och kunde börja känna efter att vi inte använde skötväskan något mer, att en ryggsäck vore på sin plats. Så bekvämt och den bara finns där på ryggen, utan att glida ner eller vara i vägen. Väskan är även så enkelt att knäppa och knäppa upp. ”Haka” bara i det lilla spännet i vilken hake du önskar. Finns tre möjliga på denna väska. Så enkel på alla sätt!!

Men så fick jag kontakt med en tjej som arbetar för företaget GASTON LUGA och såg direkt vilka snygga ryggsäckar dem har.
Jag fick hem både en ryggsäck och ett passfodral, som man just nu får till varje ryggsäck man klickar hem. Och har använt ryggsäcken hela sommaren. Den har följt med till bland annat Stockholm, Kolmården, till poolen hos pappa, till Kungsbyns djurpark och till några småutflykter här i stan. Perfekt vid alla tillfällen.

Vi har haft blöjor, våtservetter, nappar, extra kläder och ett par extra skor till Vincent, vattenflaska och annat i ryggsäcken och den har varit lika bekväm att ha på sig när vi haft mycket packning i den, som lite. Den är så bekväm och jag har den gärna på mig när vi gör utflykter hela familjen. Dessutom är den stilren och snygg och passar till alla olika val av kläder. Supersnygg även på Stefan, han klädde riktigt bra i ryggsäck må jag säga 😉 För visst vill man känna sig bekväm när man strosar runt med familjen på djurparker, i stan eller på alla olika sorts utflykter? 🌍

Ryggsäcken kommer även passa super till en kväll i Sundbyholm på lördag, där Diggiloo spelar hela kvällen. Bara att packa matsäck i den och slänga upp på ryggen när vi cyklar dit. Tar ingen plats, är bekväm och man ser verkligen inte löjlig ut som jag kan tycka man gör i många ryggsäckar. Observera, inte alla men många… ❣️

Här nedan får ni lite bilder på väskan och även en rabattkod sandrasinspiration15 som ni kan använda för 15% rabatt på allt hos GASTON LUGA. Glöm heller inte att ni får ett snyggt passfodral med till varje väska ni köper. Jag valde ett rosa som kommer passa så fint till Rhodos resan nästa sommar ☀️

Dessutom erbjuder GASTON LUGA nu fri frakt och fri retur woooop! : )

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.