sandrasinspiration

Tillbaka till rutiner och vi är taggade på hösten

Det var några veckor sen jag sist uppdaterade. Tappade faktiskt lite suget under vår och sommarhalvåret, men fick en lite nystart nu lagom till jobbet tog fart igen.
Jag har haft sex veckor hemma i sommar, Stefan hade fyra och Vincent fick hela sju veckor. Den första veckan spenderade V med mormor.
Vi har hunnit med att bada hos pappa, besökt mormor och morfar i Riddarhyttan där de har husvagn, varit till Stockholm och Kolmården, besökt Kungsbyns djurpark i Västerås, varit på bröllop, träffat vänner och familj och även varit med om lite tråkiga nyheter i början av sommaren. Men vi har haft fina veckor, dock med lite ostadigt väder de två sista, så det var skönt att komma tillbaka till jobb, förskola och rutiner som börjar idag.

Vincent har börjat på storbarnsavdelningen nu. Med alla sina små kompisar som började på småbarnsavdelningen samtidigt som honom i augusti – 17. Han känner igen några av pedagogerna och andra barn, men efter 7 veckor hemma och lite nytt på förskolan så var han ledsen vid lämning imorse. Inte konstigt alls, men det gick fort över vad jag såg på sms som avdelningen skickade. 🙂 Det tar säker några morgnar innan han känner sig bekväm och varm i kläderna. Såg att det kommit några småttingar som skolades in på småbarnsavdelningen imorse, vilka minnen man får från när Vincent började. Tiden går alldeles för fort.

Jag går idag tillbaka på kostschemat med från CRfitness. Det har varit väldigt slappt från min del gällande detta i sommar. Ätit lite av varje, vad jag vart sugen på och inte sprungit något alls, det har blivit några glas vin och lite bubbel. Har verkligen njutit av inga måsten och ledigheten. Men nu saknar jag löpningen och bra, hälsosam mat i lagom mängd. Ska bli skönt att få lite minus på vågen igen och några färre centimetrar på måttbandet.

Starten för hösten efter semestern känns alltid som en liten nystart tycker jag. Som efter nyår, när man tar sig i kragen och blir lite hälsosammare. Dock körde jag på bra med CRfitness hela våren också, tog bara en liiiten paus under semestern.

Har ni några planer inför hösten?
Kram, så hörs vi!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.