sandrasinspiration

Överraskningsfest 30år

Herregud, hur ska jag ens kunna summera gårdagen för er som inte var där?

Är så otroligt rörd och så glad över den här festen. Att Stefan tog initiativ till detta redan i januari. Strax efter hans överraskningsfest och jag har inte haft en aning. Vissa gånger har jag funderat, men knappast att alla dessa underbara människor skulle stå utanför Hällby IP iklädda vitt för white party för min skull. ?

Jag trodde att jag skulle hem till min moster för tjejkväll med mat på grappa och utgång med Sarah, Ewa, Linda, Ida, Josse, Anna och Madde och att Jennie och Sassa skulle möta upp oss ute. Det var vad jag blev lurad till när Ewa bjöd in mig till ett evenemang om just det förr förra veckan.

Hem till Sarah åkte vi i alla fall. Där hon hade fixat så fint med massa gott att tugga på, drinkar, musikquiz och Ewa hade fixat fiskdamm haha. Fick veta att jag skulle ha ögonbindel och hörlurar med hörselkåpor på mig när vi sen skulle sätta oss i bilen och åka mot grappa på stan. Dock med lite aktiviteter påvägen… Vi stannade två gånger och båda gångerna fick jag något att hålla i handen. Vi gick alltså ur bilen för att hämta upp dessa saker som Sarah placerat ut sekunden innan jag klev ur bilen. Hur läskigt är det inte med ögonbindel??? ??

Efter att vi stannat två gånger åkte vi vidare, då mot Hällby men som jag trodde mot grappa. Väl på plats får jag en shot innan de tog av mig både ögonbindel och hörselkåpor.

Framför mig står Sonny och Petter och spelar, med ett stort gäng vitklädda människor ❣️ Min familj och mina vänner. Herregud ?❤️

Kvällen var magiskt med att Sonny och Petter spelade (Sonny är mammas kollega och dem spelar som trubadurer). De hade riggat upp i rummet och körde ett musikquiz och så fick jag gå upp och sjunga en låt. ? De körde sen massa låtar under kvällen. Det var gooood mat, massa dricka, dans och bara ett gäng härliga människor. Fan alltså, så tacksam över att Ni alla finns. ❤️ Fick så många fina presenter.

Min svärmor hade även bakat två magiska tårtor. Den ena var bakad som en stor rosa nalle och under den stod det ”Bebbe”. Bebbe var min allra första och käraste ägodel som jag fick av min morbror och ”moster” när jag fyllde 1. Han var med överallt, men försvann efter några år. Kanske i en lekpark någonstans… Men igårkväll var han med igen ? Jag började storböla när de bar ut tårtan. Herregud ?

Jag vill bara göra om kvällen igen. Det var sååå kul. Alltså SÅ KUL!!!!

Ni alla som var där är fantastiska och betyder massor för mig. Tack till alla som planerat, fixat och gjort detta för mig. Tack till alla som kom. Tack för alla fina presenter. TACK!!!! Kan knappast säga Tack för många gånger. Tänk att ni tog er dit för min skull. Jag älskar er alla. ❣️

– One love ??❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Wow vilken fest, och vilken grej att bli överraskad sådär! 😀 Förstår att du kommer att leva på helgen länge 🙂 Grattis i efterskott!