sandrasinspiration

En bättre version av mig själv

Herrejesus, mina armar… Att skriva på tangentbordet är ansträngande bara det. Och att tvätta håret efter 45minuters bootcamp var inte det roligaste, haha.
Men det ska ju kännas att man kämpat, för det gjorde vi mellan 05:30-06:15 imorse i Crfitness studion 10 tjejer. Nu ska vi köra denna bootcamp i 4 veckor, två dagar i veckan.

Jag är så taggad!! Det var så roligt. Jag har inte speciellt mycket träningserfarenhet, men Linn visade alla övningar lite snabbt innan vi körde och det gick så bra. Alla har olika förutsättningar och det är det som är så bra med Crfitness, att alla passar in. Jag tror att dessa fyra veckor kommer komplettera min löpning bra. Jag springer ungefär 4-5 dagar i veckan nu och jag har verkligen börjat älska löpning. Det är därifrån och kosten som jag tappat i vikt under dessa veckor med kost och träningsschema. Jag är inne på vecka 8 nu, omgång 2. Dvs vecka 20 om jag ska räkna ihop alla veckor jag har kört.

Ska bli spännande att se om det hänt något på styrkan efter 4 veckor med. Jag har ju noll styrka i mina armar, måste verkligen träna upp dem och stärka hela kroppen.
Det känns i alla fall så bra att ha gått ner i vikt och att jag är nöjdare med min kropp idag, än jag var i januari. Häftigt också och se vad som händer. Ingen strandångest i år inte och bättre blir det när man väl sen blivit lite brun haha 🙂

Får ni chansen att köra bootcamp hos Crfitness, så GÖR DET! Ni kommer inte att ångra er 🙂 Klicka på bilden så kommer ni direkt till deras hemsida för att se allt roligt inom träning som de erbjuder.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.