sandrasinspiration

Så viktigt att det lyser och att Du syns

Inlägget är i samarbete med Comp-Lux.

Jag tillhör ju den skaran som vill ha det tänt i fönstren hemma, även om vi är iväg. Jag tycker det ser både hemtrevligare ut och det kan troligen minska inbrott än om det vore kolsvart. Där in kommer även utebelysningen. Jag är precis likadan på den fronten, tänder gärna våran ljusslinga över uteplatsen när det börjar skymma. Jag vill att det ska se hemtrevligt ut och även minska risken för just inbrott eftersom grannarna förhoppningsvis ser i ljuset om något skulle hända.

Jag tycker också, och det har kommit mer och mer efter att jag blivit mamma, att det är viktigt att ha lyse på cykeln eller att synas när jag är ute och springer eller går i skymning. Det är så lätt att bli påkörd av en bil som du tror ser dig, men som faktiskt inte ser dig alls. Det är väl inte det första man vill bli, eller hur? Nej det finns så mycket att upptäcka i livet, så en billig livförsäkring vid just detta ändamål är ett bra cykellyse eller en bra pannlampa enligt mig.

Ett lyse som jag tycker att Comp-Lux har lyckats med är cykellyse BR35 1800 Lumen, där man kan välja ljusläge efter behov och har ett batteri för de olika ljusbehoven som talar om hur mycket kapacitet som finns kvar i batteriet. Ett lyse som enkelt förlänger cykelsäsongen.

En annan variant är en pannlampa, som absolut inte behöver vara stor, klumpig och synas på långt avstånd. Spana in pannlampa Fenix HL26R 450 Lumen som är en smidigare variant av pannlampa. Denna lampa är utformad för löpning, alltså sitter den ordentligt på huvudet. Den väger endast 86 gram med huvudband och batteri. Hur bra? Enkelt, smidigt och syns inte alltför mycket.

Comp-Lux har lysen när det kommer till fordonsbelysning, hembelysning och fritidsbelysning. Spana in deras hemsida här Comp-Lux för att se aktuella erbjudanden eller kika in i deras outlet.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.