sandrasinspiration

Kika in i mina goodiebags från barnmässan

Vilken fin helg vi fick. Jag och Stefan åkte tidigt i lördagsmorse för att lämna Vincent som skulle vara hemma hos pappa/morfar och så åkte vi vidare mot Karlstad. Två timmarsbilfärd som gick relativt fort ändå. Jag släppte av Stefan hemma hos hans kompis Johan och med mig följde Johans sambo Emilia till barnmässan. Första gången jag träffade båda två och deras lilla Malve och vilka härliga människor. Alltid så tråkigt att man bor långt ifrån människor man kommer så bra överens med. Men jag hoppas vi ses snart igen 🙂

Vi besökte barnmässan och hade jämt göra med att hitta de utställare som valt att träffa mig och ge mig en goodiebag. Det var sammanlagt 15 utställare jag skulle hitta till. Jag glömde faktiskt en mitt i all rusning, har jag kommit på i efterhand. Men de jag träffade var så trevliga och gav bort så fina produkter anpassade till både mig och Vincent. Kul att höra mer om alla produkter.

Det var massa folk, närmare bestämt över 7000 personer under dessa tre dagar och barnmässan kunde lämna över en summa på mer än 73 000kr till Childhood som var barnmässans förmånstagare 2019 efter mässhelgens slut. Hur bra är inte det?

Jag hade några mysiga timmar med Emilia där innan vi fortsatte hem till dem. Jag valde att inte öppna några goodiebags förrän hemma på söndagen, det var alldeles för mycket att hålla reda på kände jag. Så vi träffade killarna hemma innan jag och Emilia åkte till ett köpcentrum nära dem. Sen checkade jag och Stefan in på hotellet innan vi hade bokat bord tillsammans med Johan på Barón nere på stan. Alltså hur god mat?? Det är ett tapas ställe och jag trodde inte jag skulle bli mätt. Har den erfarenheten sen tidigare när det kommer till tapas, men herrejesus. Både proppmätt och det var SÅÅÅÅ himla gott. Är ni i Karlstad så besök Barón. Sjukt fin lokal också, det gjorde det hela ännu bättre. Emilia kunde tyvärr inte följa med ut och äta eftersom lilla Malve var sjuk. Så efter middagen fortsatte jag och Stefan till två barer innan vi gick till hotellet där vi träffade på Linda som är grundare till barnmässan. Kul att höra hennes historia kring denna mässa. Vi tog ett glas champagne där innan vi gick upp och la oss.

Summan av helgen är att jag är ett par vänner rikare, vi hade toppen väder och en mysig stund tillsammans. Hoppas på fler såna här helger snart och nästa gång får lilla V följa med. Han hade härjat på som vanligt hemma hos morfar och hade lekt massor med Louie, min brors hund. Så han hade också haft en bra helg 🙂

Här nedan får ni se innehållet i alla goodiebags. Ni kan klicka på bilderna så kommer ni till respektive företag.

 

 

Jag fick inte in en till länk i samma bild som ”Hur låter bokstaven”, men där finns också barnspelet clicko som vi fick med hem.

Som sagt, massor av fina produkter både till mig och Vincent så dessa ska vi testa och utnyttja 🙂 Vincent har på sig den fina tiger tröjan från Tiger&Friends idag, den var sååå fin. Älskar den gula färgen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.