sandrasinspiration

12 (7) veckor har gått med CRfitness

Jisses vad snabbt 12 veckor har gått. När jag gick med hos CRfitness som ambassadör, att få kost och träningsschema och PT online så undrade jag vad jag gått med på? Jag som kunde äta skit hur som helst och aldrig riktigt hade tränat…

Men jag kom in i rutiner för både mat och träning fort. Sötsuget försvann och har endast återkommit när jag varit sjuk. Hur lätt är det egentligen inte då att ”falla tillbaka”?

Jag har sammanlagt varit sjuk i 5 veckor. Första rundan åkte jag på halsfluss, öroninflammation med sprucken trumhinna och feber. Fick äta penicillin i 10 dagar.

Sen har det varit virus med halsont om vart annat, jag och Vincent har smittat varandra konstant. Och till sist blev jag genomförkyld. Herregud… 😅

Jag har alltså sammanlagt kunnat köra efter träningsschema i 7 veckor. Kostschemat har jag kört under tiden jag varit sjuk, men det har varit enklare att fuska när man legat hemma dålig och tyckt synd om sig själv. Det här vinterhalvåret har inte varit kul, sjukdomsmässigt. Vincent åkte på ögoninflammation två gånger och körtelfeber och var hemma från förskolan i 4 veckor. 🥺

Mina resultat har stått lite still, men märkte imorse att vågen är påväg neråt ännu mer.

Så mina resultat blir detsamma som jag delade sist för några veckor sen. Jag har alltså inte kunnat varken ta PW eller löpturer eller kört efter träningsschema på länge. Detta har varit så tråkigt för dagarna innan första viruset med sjuklig halsont så sprang och gick jag milen med ruskigt bra tempo och tid. Så det har varit så tråkigt att tappa det när man väl kommit igång.

Jag har gått ner 4kg i vikt. Jag har 2kg kvar till det mål jag hade från början. (Som sagt så väger muskler mer än fett så vem vet om jag ens kommer dit? 😅) Och så har jag förlorat totalt 28,5 cm över hela kroppen.

Jag kommer med start imorgon att köra ytterligare 12 veckor som ambassadör för CRfitness. Jag HOPPAS innerligt att jag får vara frisk nu. Våren är mer än välkommen. Jag kommer köra PT pass med Nadja (som jag också fått ställa in 3 gånger pga alla sjukdomar) och hitta ett passande gym som funkar för mig. Fortsätta köra mina PW och löpturer i vårsolen. Och fortsätta med kostschemat som jag tycker funkat kanon. 🙂 Att väga maten funkar jättebra för mig och vissa saker ser man med blotta ögat hur mycket kan kan ta. Funkat bra att strukturera upp frukost, mellis, lunch, mellis, middag och kvällsmål. Även funkat kanon att köra efter det här på jobbet eftersom jag till stordel kan lägga upp när jag vill ta en liten fika, som vi säger på kontoret.

Ni får just nu fram till 31/3 30% rabatt hos CRfitness på kost och träningsschema med koden Sandras30. Investera i dig själv som jag har gjort. Det bästa jag kunnat få göra!!! ❤️

Tack Carola och Nadja för att ni tror på mig och nu låter mig köra ytterligare 12 veckor med er. 😘

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.