sandrasinspiration

Magiska ögon

I samarbete med Salong Your Time besökte jag igår Sanna som äger salongen.
Tidigare var jag hos henne i januari och gjorde en lash lift som jag skrivit om. Jag älskade det, men kände nog ganska fort att jag ville ha lite mer.
En lash lift i sig är super, du får böjda, färgade fransar (om så önskas) och med lite mascara på så blir resultatet WOW! Men jag ville ha lite mer och även slippa mascaran helt.

Jag har gjort fransar förut så jag visste hur det skulle gå till. Sanna var supernoga och hon är så bra, verkligen proffsig i sin roll. Hon tillät mig tom gå på toa mitt i arbetet, haha. Jag är en sån där besvärlig kund som blir AKUT kissnödig under en lång behandling, haha. Ni vet när man inte får tänka på något så gör man det och VIPS så sitter man där… I mitt fall låg jag där panik kissnödig.

Resultatet blev i alla fall sjukt fina fransar! Jag är så himla nöjd och det säger jag inte för att jag är ambassadör för Salong Your Time och att detta är ett samarbete med salongen. Hade jag varit missnöjd hade jag berättat det för Sanna. Men känslan att vakna upp med så fina ögon och att slippa mascaran som för mig alltid jävlas. Klumpar sig eller att fransarna särar på sig sådär konstigt.

Jag är så tacksam att jag fått fixa detta. I Eftermiddag ska jag hämta en liten påse som Sanna glömde ge mig igår, ni får se på instagram ikväll.
Här nedan får ni se före och efter bild, även en bild där lash lift är gjord. Klicka på översta bilden så kommer ni till boka direkt för Salong Your Time, där kan ni se alla behandlingar de utför.

PS, håller ni utkik på min instagram @sandrasinspiration får ni ta del av en härlig tävling i helgen!!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.