sandrasinspiration

Varför blir man alltid som minst motiverad när man är det som mest?

Förra veckan delade jag med mig av före och efter bilder på hur min kropp reagerat på kost och träningsschema efter nästan 9 veckor.
Fick så mycket bra respons, så jag blev as taggad!! Motivationen har funnits hela tiden förutom sist jag var sjuk i januari.

Jag har alltså sen jag vägde mig sist gått ner 4 kilo och gått ner sammanlagt 28,5cm över hela kroppen.
Då har jag varit sjuk två veckor då jag inte kunnat träna, i januari samt hela förra veckan och hela den här veckan. Jag har alltså varit sjuk 4 av hittills snart gjorda 10 veckor. Då tycker jag resultatet ändå är bra 🙂

Jag kan inte rå för att jag tappar lite motivation när jag är sjuk… Jag blir inte lika peppad när jag inte får träna. Även om jag vet att kosten gör sååå himla mycket bara den. Men ändå… Och från att jag var så peppad när jag vägde och mätte mig förra veckan till att bli totalt opepp den här veckan, är så tråkigt. Jag vet ju att det är för att jag har svinont i halsen och inte får springa, gå mina pw’s eller träna. Har förövrigt fått avboka min PT träning för sjukdom tre gånger. Hur stora är oddsen? Jag är aldrig sjuk, men tammefasen att jag är sjuk lika mycket som Vincent den här vintern. Bacillerna är inte snälla nu.

Jag hoppas sååååå innerligt att jag är frisk nästa vecka så jag kan börja om med träningen och få mer motivation, för jag vet att den kommer så fort mitt halsont släpper. Jag är förövrigt så nöjd att CRfitness valde mig till att bli ambassadör, överlycklig att jag framförallt tappat centimetrar runt buken. Jag kommer garanterat fortsätta med samma koncept efter att mina tolv veckor har gått eftersom jag ser det här som en livsstil.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.