sandrasinspiration

Så onödigt och så tråkigt

Inlägget jag skrev igår om min resa med CRfitness tog någon åt sig av och menade på att jag vikthetsar och enbart skriver om min vikt. Jag fick också höra från samma person att jag skulle tänka på hur jag uttrycker mig i min blogg eftersom unga tjejer läser den.

Jag vill förtydliga att för det första vet ingen annan än jag själv vilken statistik jag har på bloggen. Hur kan någon som läser min blogg veta att jag endast har unga tjejer som läsare?

För det andra vill jag förtydliga min resa med CRfitness…

Jag valde att ansöka som ambassadör för att jag, sen Vincent föddes har velat gå ner i vikt. Det är absolut ingenting jag håller hemligt. Jag vill gå ner i vikt. Punkt. Jag vill också, som jag skrivit till Carola och Nadja inför min start, bli lite mer fastare i kroppen. Dvs, jag vill gå ner i vikt och få en finare fastare kropp. Min medverkan i CRfitness går ut på att gå ner i vikt, så varför skulle jag då inte skriva om det? Jag vikthetsar absolut inte. Alla ska känna sig bekväma i sin kropp och tycker man att det som står på vågen spelar roll, så gör det det och i andra fall inte.

Som jag skrev igår så har jag en målvikt som jag haft redan från start. Den vikten hade jag innan min graviditet och den trivs jag i, i den vikten mår jag själv bra. Den vill jag gärna uppnå, utan att det ska framstå som vikthets. Och som jag även skrev så kanske jag inte alls är nöjd när den siffran uppnåtts eller så är jag nöjd innan den… Vad som står på vågen är bara en siffra, men jag har en vikt som jag känner mig bekväm i så därför vill jag väga mig regelbundet för att se hur jag ligger till. Och som jag också skrev så väger muskler mer än fett, så det spelar ju också in.

Vad jag vill säga nu är att jag absolut inte ville framstå som att jag vikthetsar unga tjejer. ABSOLUT INTE!!! Det tror jag de flesta som känner mig också skulle säga att jag absolut inte gör. Jag tog inte åt mig av det den där tjejen skrev i ett inlägg till mig, men jag vill förtydliga så att ingen missförstår mig och börjar tro saker.

Kram, fin fredag till er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.