sandrasinspiration

Om att ta hand om sig själv

Varför har jag inte tidigare kontaktat CRfitness? De är magiska, Carola och Nadja som jag har som coacher.
Jag började med mitt kost och träningsschema 1 januari. Dvs, inge mer godis, snacks, onyttigheter osv. Jag har enbart druckit cola zero och haft en gnutta fun light i naturell kvarg när det är mellis.
När jag startade upp vecka 3 hade jag gått ner 2kg. Jag hade från start sammanlagt 6,5kg jag ville gå ner. Nu är det alltså 4,5kg som återstår. Detta är om man ska se enbart på vikt. Jag förstår att muskler väger mer än fett och att man inte ska stirra sig blind på vad vågen säger. Jag mäter självklart kroppen också och jag märker på kläderna jag använder att det minskat i både kilo och cm. Vi får se om jag är nöjd när jag gått ner till målvikten eller om jag kanske vill ner mer eller om jag är nöjd lite över. Som sagt så väger muskler också.

Jag för dagbok över vikt och cm runt kroppen varje vecka. Två av dessa fem veckor som jag kört det här låg jag sjuk i både halsfluss, öroninflammation och feber. Så under 2,5 vecka har det inte blivit någon träning och kanske har något onyttigt åkt ner i magen. Ni vet själva hur man blir när man ligger ensam hemma dålig och tycker synd om sig själv? Jag gick efter dessa sjuka veckor upp enbart något hekto och nu fjärde dagen helt frisk är jag nere på under det jag gick ner till innan jag blev sjuk. Så himla bra! Är så stolt och nöjd över mig själv.

Igår gick jag en lugn promenad i väldigt lugnt tempo med en kompis för att komma igång. Ikväll blir det en riktig power walk. Som jag längtat och imorgon ska jag köra ett pass från träningsschemat igen. Riktigt tråkigt att åka på sjukdomar när jag kör det här, men sånt styr man ju tyvärr inte över.

Jag är så nöjd med att få ha blivit ambassadör för CRfitness och ser man vad man går ner på endast kosten så är det bara SÅ bra! Älskar maten jag äter varje dag och längtar verkligen till alla måltider nu för tiden. Jag känner mig lättare, inte lika uppblåst, gladare och piggare.
Har ni funderat på att testa, så ta kontakt med CRFitness – de vet vad de gör 🙂 Nu har jag även bokat in PT timmar med Nadja, så ska jag få lite hjälp med teknik mm.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.