sandrasinspiration

Jämför el

Inlägget är i samarbete med Göta Energi.

Har ni tidigare jämfört el? Eller har ni tagit första bästa elbolag? Kanske har ni börjat använda er utav det ni hade när ni bodde hemma? Det är alltid enklare att köra på med det som varit bekvämt eller enkelt. Egentligen har ni kanske inte så stor koll eller ens ett intresse för vilket elbolag ni skaffat till ert hem?

Vilket är egentligen det bästa elavtalet för dig? Det kan vara en djungel att läsa på om olika avtal, att förstå sig på och att våga skriva på. Det ska ju faktiskt gynna dig som bor i lägenheten eller huset i längden.

Det elavtal vi har idag, vi som bor i lägenhet gynnar oss. Jag har märkt att kostnaden inte drar iväg så högt i tak även om vi kör diskmaskinen, ibland två gånger per dag, tvättar i princip varje dag (ni med småbarn, ni vet) och vid vissa tillfällen kör igång torktumlaren. Jag tillhör den kategorin som gillar att ha lampor tända, även när vi åker hemifrån. Lamporna i fönstren ska tändas om det börjar skymma, för det ser helt enkelt bebott och trevligare ut då. Men inte märker jag av att elräkningen drar iväg för det. Inte heller när vi hade vårt spabad och utnyttjade det tyckte jag att kostnaden blev skyhög.

Du kan spana in jämför el för att få en bättre översikt över just din el. Där kan du läsa på om olika frågor som kan uppstå, som tex ”vilket är det billigaste elavtalet?”, ”Vad passar bäst för villa eller lägenhet?” och du kan även där teckna och byta elavtal. Ni kan även jämföra elavtal. Det går också för dig som vill – ha ett fast elpris året om. Det finns något som heter ”Vintertrygg”, ”El till inköpspris” och ”Fast-el”. Alltså något för varje individ. Välj det som passar dig bäst, det har vi gjort!

 

Glöm inte bort – lägg energi på det du gillar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.