sandrasinspiration

Hur mår Vincent idag?

Usch och fy, jag tyckte V var lite låg igår när vi ätit middag, men tänkte att det var efter förskolan och han var trött efter dagen. Han kändes även varm, men hade ingen feber.

När Stefan kommit hem från jobbet åkte jag bort till Coop och när jag hunnit ta de varor jag skulle så ringer Stefan och säger att Vincent kräkts rätt ut på köksgolvet. Så jag betalar snabbt och åker hem.

Lilla plutten, likblek och alldeles färdig stod han i hallen när jag kom hem. Det kom ungefär 5 spyor till och det kom även efter att han somnat. Tillslut fick han sova hela natten och idag har han inte kräkts alls. Han har lekt och busat massor idag, men matvägrat vilken inte är så konstigt. Ni som har varit magsjuka vet hur man mår efteråt… BLÄ! Fick i honom lite gröt nu ikväll innan läggdags, så magen har lite att jobba med inatt. Han har i alla fall druckit bra idag.

Nu går vi typ bara och väntar jag och Stefan på om vi får detta eller inte. Sist gick det ungefär 1 dygn innan jag åkte på det efter Vincent, så vi får se hur natten blir. Men huvudsaken är att inte Vincent mår dåligt längre och att det gick relativt snabbt över på honom. ❤️ Vi som hade Kolmården inbokat på lördag och julbord på söndag. Vi bokade om julbordet för säkerhetsskull ifall att vi skulle åka på detta med… Kolmården kan vi ju åka till om vi mot all förmodan skulle klara oss 🙂 Tur annars att det kommer fler helger.

Så mobilt arbete för mig idag och resten av veckan med Vincent hemma. Så räknar vi med friska tag på måndag igen!! Har ni sluppit kräksjukan i år?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.