sandrasinspiration

Kvalitetstid

Jag älskar mysmorgnarna som Vincent och jag har skapat två dagar i veckan.

Dessa morgnar styr jag lite efter behov, om Vincent somnat väldigt sent och jag känner att jag inte behöver vara på kontoret tidigare än 09:00. Egentligen behöver jag aldrig det, men jag brukar ändå välja att vara där senast 07:15. Skönt att beta av lite mejl innan alla andra kommer in. Men det är skönt att kunna arbeta hemma med samtidigt som vi äter frukost.

Igårkväll somnade Vincent redan vid 18 tiden. Så tidigt har han inte somnat på länge. Självklart vaknade han superpigg vid 20:00. Gissa när han somnade sen? 23:30 ?? Så han var självklart trött imorse så då valde jag att vara hemma med honom och komma in vid senast 10 tiden. Vi hade en supermysig morgon utan någon stress alls. ? Då blir resten av dagen också bra och det känns bra i magen vid lämning.

Visst är det härligt att ta ut svängarna lite mitt i vardagen? Att få mer kvalitetstid än vanligt och kunna umgås med varandra lite mer. Vardagen är annars väldigt inrutad med rutiner.

På torsdag blir det ännu lite förändring. Då ska jag vara med Vincent en hel dag på förskolan och se hur han har det. Spännande va? Ni får veta mer efter det 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.