sandrasinspiration

Fullspäckad magisk helg

Wow vilken rolig helg vi har haft.

I fredags hade vi två småkillar här hemma. Min gudson Liam sov hos oss och det är ju Vincents stora idol. ? Mysigt med två små bredvid mig i sängen hihi.

I lördags förberedde vi inför fest här hemma. Min brors flickvän, min gulliga svägerska Ewa fyllde 21 igår så vi firade henne hemma hos oss i lördags med ett härligt gäng människor. Både gamla kära ansikten och en del nya. Vi alla hade så kul med massa spel (när spelade man senast twister lixom?) ?, drinkar, ölprovning mm 🙂 Ni vet en sån kväll man vill återuppleva direkt igen? Alla var på topp! ? Så bra människor!

I söndags blev det slappt. Stefan var liiite dålig haha så jag och V passade på att ta en lunchpromenad i solen. Sen pyntade jag med julsakerna innan jag och bästa vän gick på bio. Har ni sett ”a star is born”? Seriöst jag MÅSTE se den igen! Den var såååå bra!!! Bara längtar till man kan se den hemma. Redan planerar att gå med mamma på bio för att se den igen. Man måste passa på när alla inte sett den ännu, haha. Magisk film. Både ärlig, sorglig, lycklig och så fin.

Hoppas ni andra också haft en bra helg! ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.