sandrasinspiration

24h i Stockholm

Det är alltid roligt att komma tillbaka till Stockholm. Jag bodde ju ändå där i drygt 4år. Stockholm är fantastiskt och så mysigt nu med all julbelysning och NK’s fina julskyltningar i fönstren.

Jag bodde på Hotel Riddargatan inatt. Jättefint hotell och nära till det mesta. Låg mittemellan Strandvägen och Stureplan om man ska beskriva det. Jag mötte upp min fina vän Ida som är en ”Årsta kompis” och vi åt middag på Fridays i kungsan. Så kul att ses igen! ?

Därefter blev det bara lugnt på hotellrummet. Lite förberedelser inför föreläsningen vi hade imorse och titta ikapp lite serier. Imorse mötte jag upp min kollega för frukost innan vi knallade mot nästa hotell där registratorskonferensen hölls. Frukosten på hotel Riddargatan var en av de bättre jag ätit. Så gott!!

Inför konferensen så var jag självklart nervös, men inte lika nervös som när vi föreläste i maj. Nu hade jag ändå kontroll på mina nerver och föreläsningen gick jättebra. Vi fick många bra frågor och några kom även fram senare under pausen och ställde frågor. Alltid kul att kunna inspirera. Och självförtroendet höjs!

Därefter gick jag till Stefans jobb, kul att träffa några av hans kollegor igen. Så längesen jag var där. Vi gick och lunchade på Vau de ville. Hur gott? Magisk lunch!!! ??? Mysigt att kunna luncha ihop, vilket vi aldrig kan göra annars.

Och nu sitter jag på tåget påväg hem. Handlade på mig lite tulpaner som jag ska sätta i vatten hemma och sen ska jag hämta hem Vincent!!! ? Det är skönt att komma lite hemifrån och härligt att checka in på hotell, men mysigast att få komma hem igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.