sandrasinspiration

Det här är mamma och jag i ett nötskal

Mamma och jag kikade runt i torsdags efter ett fint skrivbord som kan passa i Vincents rum. Vi hittade lite olika på Mio som vi tänkte beställa, men jag ville gärna se det i verkligheten först så jag frågade i lördags om vi hann åka dit innan vi skulle handla lite mat.

Sagt och gjort så åkte vi dit, hittade ett jättefint skrivbord som nu är monterat och klart i Vincents rum. Vi hittade även en skrivbordsstol och en fin dinosaurielampa.

Väl framme vid kassan så meddelar kassörskan att allting finns i lager, så vi kan åka runt och hämta ut det. ”Men är vi säkra på att det får plats i bilen?” frågar jag. ”Ja såklart” svarar mamma…. Ja jo tjena……. ?

Vi åker runt dit man hämtar ut beställda varor, notera att vi kör en liten Peugeot. Vi visar kvittot och legitimation och killen inne på lagret säger att han snart kommer ut med sakerna.

Vet ni vad vi fick in i våran bil? Den lilla lampan vi köpt!!! Vi såg ut som två frågetecken när de kom ut med ett långt, brett paket för skrivbordet och ett tjockare för stolen. Jaha, vad gör vi nu? Båda börjar skratta och killen inne på lagret skrattar och frågar hur vi har tänkt. Ja vi tänkte att skrivbordet skulle vara uppdelat i två paket. Hahaha vem antar ens det? ???

Det var bara till att ringa pappa som fick komma med BMW’n och det var på håret att vi inte fick in det större paketet där heller. Jeeeesus. Tur vi inte stod på Ikea i alla fall. Vi var ju inte så långt hemifrån denna gång.

Pappa noterar att det bara finns två i hela världen som kan göra något sånt här. Och vi gapskrattar. ? Vi skulle alltså handla mat men tog en avstickare i hopp om att smidigt köpa ett skrivbord till V. Ja det blev något krångligare än så. ?

Fint blev det i alla fall ? Klicka på bilderna så kommer ni direkt till produkterna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.