sandrasinspiration

Hur svårt kan det vara?

På riktigt! Alla andra verkar vara så duktiga, alerta och lixom bara ”veta” hur man ska göra.

Är jag så korkad eller bara feg?

Jag tror på det sistnämnda. Jag har inte tränat på typ….. NÅGONSIN. Jo okej, jag signade upp mig på ett gym när vi bodde i Sthlm och var dit kanske sammanlagt 10 gånger. Ändå bra, ellerhur? ?

Nej något fan av att gymma eller att ens träna har jag aldrig varit. Kommer nog aldrig att bli heller. Men jag måste försöka! Dock kommer jag nog vara den som känner ”äntligen är det klart.” Eller ”äntligen får jag gå hem.” Men för att både få en starkare, men tightare kropp innan det är alldeles försent måste jag ta tag i det här nuuuu… ?

Jag vet dock inte vilket gym jag ska testa. Vill gärna ha ett med både gym och gruppträning så jag får lite variation. Men det är ju det där med gymmet också, hur fan gör man? Seriöst så tror jag att varenda kotte ska kolla på om jag gör fel. Lär man sig automatiskt? Eller är jag helt enkelt korkad? ??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria

    Du kan själv välja din egna prova-på-vecka på Friskis. Di kan börja vilken dag du vill och prova allt du Bill i mån av plats! Mån-sön?
    Tis-mån? Precis hur du vill, exakt när du känner att du har tid. Friskis har massor av gruppträning och ett otroligt stort gym.
    Du kan få en instruktion av en instruktör om du så önskar. Bara boka via receptionen.
    Och jag lovar: alla har fullt upp med sig själva så ingen kommer kolla på just dig och se att du är ”grön”. Risken är att ngn kollar för att du är söt, men det kan de väl få göra?
    Välkommen till Friskis, stans bästa träningscenter! Kram!