sandrasinspiration

Valt att pausa mitt ambassadörsskap

Visst är det härligt att kunna ta emot produkter mm mot att man gör reklam för företaget 🙂 Jag har idag fem ambassadörsskap och ifrån dem lägger jag efter behovet regelbundet upp bilder, information mm.

Idag valde jag att pausa ett av dessa ambassadörsskap och det är mitt samarbete med Twistshake. Detta har ingenting med att vi har börjat ogilla produkterna att göra, snarare tvärtom. Vincent älskar nappar, tallrikar, muggar mm. Men jag har känt ett tag att vi tagit emot så himla mycket och att Vincent har blivit så stor, han fyller 3år i mars och runt den tiden är det lagom att sluta med napp. Han använder sällan nappflaskorna längre. Det är endast om vi har med oss en ut i vagnen under en promenad.

Därför kände jag lite nu att fram till vi får en liten bebis till i familjen (ingenting på gång för den som får för sig det) så pausar jag mitt ambassadörsskap efter mejlkonversation med min kontakt på Twistshake. Därefter är jag redo att uppta detta igen med nya härliga produkter och en ny liten som vill ta del av dessa. ?

Tack så länge för 2,5år Twistshake! Era produkter ÄR grymma! ??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.